3D Teknisk Designer til Miljøvenlige Biobrændselsanlæg hos Justsen Energiteknik

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

VIL DU BIDRAGE TIL EN GRØNNERE FREMTID? 

Til Justsen Energiteknik søger vi en 3D teknisk designer til tegning af miljø­venlige biobrændselsanlæg. 

Justsen Energiteknik er en moderne projekt- og udviklingsvirksomhed, der leverer miljø­venlige fyringsanlæg til afbrænding af biobrændsel. Vores tekniske afdeling udarbejder konstruktionstegninger og produktions­grundlag af så høj kvalitet, at de enkelte dele kan produceres hos en række kompetente, danske underleverandører.

STILLINGEN

Vi søger en dedikeret medarbejder til at indgå i vores team af ingeniører og teknikere, som varetager opgaver inden for udvikling, design og dokumentation. 

Dine arbejdsopgaver vil omhandle alle aspekter af anlægsdesign, lige fra design af enkelte komponenter, der indgår i et moderne biobrændselsanlæg, til udarbejdelse af det færdige anlægslayout.

Dette foregår i 3D CAD, vi bruger Autodesk Inventor, hvor du skal modellere og integrere egne komponenter med 3. parts komponenter ind i større og mindre assembly'er.

Desuden skal der fremstilles P&I-diagrammer, 2D-detailtegninger til fremstilling og styklister mv. samt arbejdes på større anlægslayout til brug for projektering af kundernes anlæg.

Opgaverne løses ofte i et tæt samarbejde med kollegaer og kunder. Dine opgaver vil også omfatte forhandling med underleverandører, dokumentation samt udarbejdelse af forskelligt salgsmateriale.

DIN PROFIL 

  • Du er uddannet teknisk designer eller konstruktør gerne med smede eller anden relevant håndværksmæssig baggrund
  • Du har erfaring fra en lignende stilling gerne indenfor metalindustrien eller med procesanlæg
  • Du har erfaring med 3D tegning med Autodesk Inventor
  • Du kan arbejde selvstændigt såvel som i tæt samarbejde med kolleger og kunder.
  • Du besidder et stort drive, højt engagement og tager 100% ejerskab for opgaven
  • Du er struktureret, proaktiv, samvittighedsfuld og kvalitetsbevidst.

DU TILBYDES 

En uformel arbejdsplads med kompetente kolleger, der med positiv ånd og godt humør samarbejder om dagligdagens gøremål, hvor målet er at give kunderne den bedste service. Du får stor indflydelse på dine opgaver og mulighed for at præge virksomhedens udvikling. Vi har gode løn- og ansættelsesvilkår med attraktiv pensionsordning og sundhedsforsikring. Der er optimale muligheder for personlig udvikling i et arbejdsmiljø, hvor åbenhed, arbejdsglæde og humor vægtes højt. Vi flytter i helt nye lokaler i Skanderborg 1. oktober beliggende i gåafstand til stationen og tæt på motorvejsafkørsel Skanderborg V og N.

Læs mere om Justesen Energiteknik her

REKRUTERINGS PROCESSEN

HR navigator varetager rekrutteringen af denne stilling. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte partner Pia Foged, HR navigator, på telefon 5140 9226 eller via e-mail på pf@hrnavigator. Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion. 

Send dit cv ved at trykke på ”Ansøg nu”. Stlilingen er til besættelse hurtigst muligt, så vi vurderer ansøgerfeltet løbende. Når den rette kandidat er fundet, bliver stillingen fjernet fra vores hjemmeside. Tiltrædelse kan ske snarest, men vi venter på den rette kandidat.

Om HR navigator

HR navigator arbejder målrettet med ansættelse af specialister på forskellige niveauer samt mellem- og topledere til erhvervslivet og den offentlige sektor. Vores arbejde består i at være kritiske og samtidig være imødekommende overfor kandidaten. Vi sikrer en veldokumenteret vurdering og en klar anbefaling af kandidatens styrker og begrænsninger, udfordringer og muligheder i forhold til virksomhedens situation.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skanderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

HR Navigator v/ Pia Foged, AGF Vej, 8260 Viby J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068335

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet