Bliv lærer på Mølleskolen og form fremtidens karakterstærke danskere

dato

Vil du være med til at danne fremtidens danskere?
På Mølleskolen anser vi lærerjobbet for at være særdeles vigtigt. Som lærer får du hurtigt kontakt og senere relation til en gruppe børn, som du følger gennem flere år og bliver en vigtig rollemodel, som de kan huske i mange år.

Mølleskolen er pilotskole i et nationalt projekt - Karakterdannelsesprojektet. Det betyder, at karakterdannelse er en væsentlig del af vores vision. Vi ønsker at styrke børn og unges indre ståsted, selvforståelse, integritet, karakterfasthed og forstå sig selv som en del af et fællesskab. Vi skaber og udvikler varierede, inspirerende og udfordrende læringsmiljøer, hvor børn og unge kan udfolde sig og dannes til både indsigt og udsyn. Du kan læse om det nationale projekt her – www.karakterdannelse.dk

Mølleskolen er en stor folkeskole – placeret midt i Ry - med ca. 1050 elever. Vi lægger vægt på, at alle elever skal blive så dygtige, som de kan i et trygt og udviklende skolemiljø. Mølleskolen er afdelingsopdelt. Vi har 3 – 5 spor i indskoling og mellemtrin samt 6 spor i udskolingen. Desuden har vi en specialklasse række, for børn med generelle indlæringsvanskeligheder. Du kan læse mere om os på Mølleskolen Rys hjemmeside

På Mølleskolen er vi desuden optaget af

  • At alle elever skal være i læring og trivsel. Vi inkluderer næsten alle elever i vores skoledistrikt, fordi vi tror på, der er rigtig meget godt at hente i det lokale fællesskab for næsten alle børn. Vi er derfor opmærksomme på fællesskaber og arbejdet understøttes af trivselsvejledere. Ligeledes har vi en gruppe af faglige vejledere, der bidrager med sparring og vejledning til den faglige udvikling og en ledelse, der er tæt på.
  • Et professionelt teamsamarbejde, hvor man samarbejder om årgangens læring og trivsel. Med flere spor på hver årgang, har du altid kollegaer at sparre med og i fællesskab planlægge og afvikler undervisning. Lærere arbejder i årgangsteams, hvor man har hovedparten af sin undervisning.
  • Det vigtige kulturarbejde, der er forbundet med hvert år at samle 150 elever fra omegnsskolerne samt vores eget mellemtrin til 6-7 nye klasser. Det er fin anledning til at definere, hvem vi er og for eleverne til at definere, hvem de er.
Den primære opgave vil ligge på 3. årgang med dansk, øvrig undervisning og projekttid. Dertil kommer en delt kontaktlærerfunktion i to af de fire klasser på årgangen.

Ansættelsen er fra den 1. marts 2025.

Vi søger en lærer, der er motiveret for at bidrage til fællesskabet i et stort lærerkollegie, og gribe de muligheder, som det giver. En lærer, der gerne vil udfordres og er ambitiøs på både egne og elevers vegne.

Kan du se dig selv i ovenstående, så glæder vi os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist
26. januar 2025.
Vi holder samtaler i ugen efter.

For yderligere informationer
kontakt Afdelingsleder Lene Hvirvelkær på telefon 40 23 83 12 / mail Lene.Hvirvelkaer@skanderborg.dk eller Skoleleder Henrik Johansen på telefon 23 47 36 93 / mail henrik.bonde.johansen@skanderborg.dk

I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt. Ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækstvirksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skanderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Børn og Unge, Skanderborg Fælled, 8660 Skanderborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-01-2025;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/ea3b6d8c-3eff-46a8-bb9b-c562afd6ecd1

Data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet