Boligsocial medarbejder til integrationsteam - Barselsvikariat

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

I Jobcenter Skanderborg er vi kendt for en stærk virksomhedsrettet indsats, der hjælper ledige i job – hurtigst muligt. Vi er en af de danske kommuner med den laveste ledighed, og nu har du muligheden for at være med.

Du vil blive en del af afdelingen, Arbejdsmarkedsservice, hvor vi arbejder med mange forskellige målgrupper og opgaver. Overordnet er vi flere teams, der arbejder med forsikrede ledige, integrationsborgere, fleksjobvisiterede på ledighedsydelse, fleksjobansatte og jobparate kontanthjælpsmodtagere.

Dine opgaver vil være forankret primært i vores integrationsteam.

I Arbejdsmarkedsservice er vi 33 engagerede og ambitiøse kolleger, og vi arbejder ud fra et arbejdsmarkeds rettet fokus i kontakten med alle vores målgrupper. Med baggrund i vores faglighed, viden om det aktuelle arbejdsmarked og opkvalificeringsudbud, skaber vi resultater gennem borgerinddragelse, og jobrettede indsatser, og vi arbejder med, at alle vores borgere skal tage ansvar for eget liv, arbejdsliv, og blive selvforsørgede.

I Arbejdsmarkedsservice har vi et bæredygtigt arbejdsmiljø, og vi løser vores kerneopgave med afsæt i dette. Vi opnår resultater, imens det er interessant, udfordrende og sjovt at gå på arbejde.

Dine opgaver

 • Modtagelse af flygtninge til kommunen. Være tovholder herpå den første periode
 • Understøtte nyankomne flygtninge med en god start i Danmark
 • Arbejde med udvalgte opgaver i relation til boligplacering og rådgivningsopgaver ift. integrationsborgere i tæt samarbejde med en boligsocial kollega
 • At understøtte integrationsindsatsen i samarbejde med myndighedskollegaer i Integrationsteamet, eksterne samarbejdspartnere på tværs i kommunen samt med det frivillige netværk.

Vi forventer, at du
 • er uddannet socialrådgiver eller har anden relevant baggrund
 • har indgående kendskab til lov om en aktiv beskæftigelsesindsats og integrationsloven
 • er administrativ stærk, struktureret og overholder deadlines
 • er god til at formulere dig i et letforståeligt sprog – både på skrift og i tale
 • er tillidsskabende og har gode samarbejdsevner.
 • kan arbejde selvstændigt, og er ikke bange for at tænke ud af boksen
 • har flair for IT og dokumentation – og gerne erfaring med Fasit, SBSYS, Joblog, selvbooking og Jobnet
 • trives med at arbejde indenfor et område med, høj grad af, politisk bevågenhed

Vi tilbyder
På Skanderborg Fælled arbejder vi ud fra en anerkendende og værdsættende tilgang. Vi arbejder i en samskabende kultur og sidder i et åbent kontorlandskab med fleksible pladser, hvorfor du skal indstille dig på, at arbejde i et miljø med videndeling og samarbejde på tværs. Vi har hertil, i bygningen, tilknyttet et mødecenter, hvor samtaler med borgere kan gennemføres i individuelle samtalerum. Vi lægger vægt på, at opgaverne løses på tværs af de forskellige kompetencer i jobcenteret og kommunen.

Du vil få spændende og udfordrende arbejdsopgaver, og du bliver en del af en personalegruppe, der støtter hinanden, og som har en uhøjtidelig omgangsform med plads til et godt grin i hverdagen.

Har du spørgsmål til jobbet, og naturligt de forskelligrettede opgaver heri, kan de rettes til leder af Arbejdsmarkedsservice Per Kristensen på telefon 21 65 07 61. Skriv gerne en mail med spørgsmål eller forespørgsel på telefonisk aftale på Per.Kristensen@skanderborg.dk.

Løn og arbejdstid
Der er tale om et barselsvikariat på 37 timer pr. uge med ansættelsesstart 1 juni 2024, og efter gældende overenskomst med DS eller HK.

Arbejdsstedets adresse: Skanderborg Fælled 1, 8660 Skanderborg. Der må forventes opgaveløsning på forskellige lokationer.

Ansøgningsfrist og samtale
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, hvor du har lagt vægt på konkrete kvalifikationer og erfaringer med, flere eller nogle af, ovennævnte arbejdsopgaver. Send din ansøgning og CV via knappen ”søg stillingen”.

Ansøgningsfrist: torsdag den 25. april 2024.

Der forventes afhold samtaler:
Mandag den 29. april 2024.

I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt. Ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækstvirksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skanderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Arbejdsmarkedsservice, Skanderborg Fælled, 8660 Skanderborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6030229

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet