Brug for hjælp til julefrokosten? Jysk Festudlejning står klar

Foto: Jysk Festudlejning.
Profilbillede

Jysk Festudlejning på Ole Rømersvej 20 i Låsby står klar til at hjælpe med at gøre årets julefrokost til noget helt særligt.

Julefrokostsæsonen nærmer sig, og mange kollegaer glæder sig allerede til at fejre det sammen. Hos Jysk Festudlejning glæder de sig også, og står klar til at levere borde, stole, duge, service og meget mere til julefrokoster i det midt- og østjyske område. Flere virksomheder har allerede bestilt Jysk Festudlejnings hjælp til at skabe den perfekte julefrokost i hyggelige omgivelser.


Billeder fra julefrokoster, som Jysk Festudlejning har stået for // Foto: Jysk Festudlejning

Kan skabe flotte rammer overalt

Jysk Festudlejning kan skabe de flotte rammer stort set overalt. Selv hvis du ikke har meget plads eller et oplagt lokale til at pynte op til jul og fest, kan de hjælpe. Du har også mulighed for at opstille et festtelt på lageret, i produktionshallen, showroomet eller et andet passende lokale. Deres erfaring med at pynte teltet i forskellige, ikke-traditionelle lokaler har givet gæsterne dejlige overraskelser.

Lej hele festen

Når du lejer et telt hos Jysk Festudlejning, kan du vælge at leje hele festen. De tilbyder borde, stole, duge, servietter i forskellige farver, alt i service til det festlige dækkede bord, dekorationer som lysestager, vaser og lyskæder, og alt det ekstra som salt- og pebersæt, sovseskåle og -skeer, kaffemaskine og meget mere. 

Nyhed hos Jysk Festudlejning!

Jysk Festudlejning har netop indkøbt en VIP Vakum Toiletvogn med stor affaldstank. Toiletvognen har to kabiner, begge med vandskyllende toiletter og porcelæns håndvaske. Vognen kan klare 600 besøg inden tanken er fuld. Hvis man forventer over 600 besøg, kobles vognen til kloak. Dette er en perfekt mulighed for at løse udfordringer med toiletkapacitet til din julefrokost.

Kontakt Jysk Festudlejning i dag, og lad dem hjælpe dig med at finde en kreativ løsning, så I kan skabe en mindeværdig julefrokost sammen. Besøg deres Facebook og hjemmeside for mere information.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen