Bryder og Rasmussen imponerede i FC Skanderborgs 10. kamp uden nederlag

#11 Anton Bryder (Foto: Privat)
Profilbillede

I lørdagens kamp mellem FC Skanderborg og IF Lyseng endte det med en uafgjort 1-1.

Hjemmeholdet fra FC Skanderborg kom ellers foran, efter 47 minutter, på et selvmål. IF Lyseng kæmpede sig dog tilbage i kampen og fik udlignet til 1-1 små 20 minutter efter.

Efter kampen udtalte cheftræner for FC Skanderborg, Allan Dvinge, at holdet kun kunne være tilfredse med uafgjort, da de ikke ramte deres normale niveau i dagens kamp.

“Vi kan kun være tilfredse med uafgjort i dag, for vi rammer ikke vores normale niveau. Lyseng spillede en god kamp og gjorde det også svært for os. Jeg er ærgerlig over at de udligner i en periode, hvor vi er i overtal, men alligevel ender med at komme i ubalance, og de scorer et godt mål.”

Han roste dog spillerne August Rasmussen og Anton Bryder for deres indsats i henholdsvis defensiven og det offensive spil.

“August Rasmussen og Anton Bryder delte i dag Man of the Match-titlen. August for en meget stærk defensiv indsats og Anton for en rigtig go' kamp i det offensive spil, hvor han kampen igennem var en trussel imod Lysengs stærke defensiv.”

Allan Dvinge var ærgerlig over, at holdet ikke var mere effektive i at score på deres chancer, og han frygtede også, at holdet kunne få problemer med holdkortet til næste kamp på torsdag mod Stjær, da de havde fået en del småskader i dagens kamp.

“Jeg håber, at vi er mere effektive ift. at score på vores chancer næste gang. Vi får en del småskader og har i slutfasen reelt ikke flere spillere at sætte på banen, så jeg frygter lidt at vi kan ende i problemer ift. holdkortet på torsdag i Stjær. Drengene skal dog roses for at give alt hvad de havde i dagens kamp, men det var i dag desværre ikke nok til sejren.”

På torsdag den 1. juni skal FC Skanderborg møde Stjær B. Kampen fløjtes i gang klokken 18:00 på Berger Optik Park (Stjær).

Kampens resultat: 1-1 til IF Lyseng
Række: Herrer Serie 2

Kilde: Cheftræner Allan Dvinge, FC Skanderborg - Herrer Serie 2