Byrådsmedlem i Skanderborg kan snart fejre jubilæum

Profilbillede

Selvom at det er nogle dage siden, at kommunalvalget blev afholdt, er der fortsat glæde at kunne spore i Jørgen Nauts øjne fra skanderborg.

Her kunne han nemlig efter kommunalvalget endnu engang se sit navn dukke op ved de valgte byrådsmedlemmer.  

For Jørgen Naut kom det da måske heller ikke som den store overraskelse at se hans navn stod på stemmesedlen. Det viser sig nemlig, at være hele 10. gang, at dette er sket for Jørgen Naut. Efter valget skulle det også vise sig, at Jørgen fik hele 451 stemmer. 

Spørger man Jørgen selv, han har han også siddet i byrådet i 36 år, siden han første gang blev stemt ind tilbage i 1985. Dette betyder også at han, når kalenderen siger 2025, vil kunne fejre 40-års jubilæum.

På trods af sine mange år i Skanderborg byråd, er Jørgen Naut aldrig gået efter borgmesterposten. For ham har det at blive borgmester ikke rigtig tiltalt ham, da han dermed ikke ville have haft de samme muligheder arbejdsmæssigt, som han indtil nu har haft.

Gode relationer giver pote

Hvad end det angår politiske meninger eller ej, er Jørgen den som sørger for at vedligeholde den gode relation blandt byrådsmedlemmerne. Hvis der opstår uenighed blandt medlemmerne til et gruppemøde, er han ikke bange for at gå den ekstra mil for at genoprette den gode stemning. 

Kilde: Horsens Folkeblad