D. 14. August åbner Værdipark Ry

Profilbillede
dato

D. 14. august står Værdipark Ry klar og færdigt. Her kan du se frem til en smart og effektiv genbrugsplads, som skal gøre det meget nemmere for borgerne at genbruge deres ting. På genbrugspladsen vil der også være kundetoiletter og siddeområder.

I 1988 blev Ry Genbrugsplads for første gang åbnet, hvilket er knap 25 år siden. Derfor er det naturligvis også på tide, at denne genbrugsplads bliver opdateret. 

Ry Genbrugsplads kan ikke længere håndtere Ry og omegn, da byen er blevet meget større, der sorteres affald meget mere end tidligere, og der er nye krav til hvad der skal ske med affaldet efter det er blevet smidt ud.

Den nye Værdipark Ry vil også have en kaffeautomat og et område, hvor man kan slappe af efter en lang dag med arbejde i haven.

 ”Værdiparker er vores bud på, hvordan vi skaber gode forhold og bedre service for kunderne. For at fortsætte den positive bevægelser mod højere genanvendelse skal vi give kunderne de bedste muligheder for at sortere affaldet”, siger Lotte Mørk. 

Værdipark Ry åbner d. 14. august fra klokken 09:00. Her er alle velkomne til at komme forbi til et stykke rundstykke, lidt kaffe for at nyde, at den nye værdipark nu er åben.

Kilde: Redaktionen