Dette års vinder af ErhvervsUdvikler prisen er fundet

Profilbillede

Hvert år siden 2008 har ErhvervSkanderborg kåret en person, virksomhed eller forening, som har bidraget særligt positivt til den lokale vækst og udvikling i området. 

Prisen gives til ”en person, en virksomhed eller en organisation/forening, der fortjener anerkendelse og hæder for at have gjort en indsats der bidrager til udvikling i Skanderborg Kommune”.

Medlemmer kan indstille kandidater til prisen, hvorefter bestyrelsen i ErhvervSkanderborg nominerer tre af de indstillede kandidater, som medlemmerne så kan stemme på. Derefter bliver én af de tre nominerede hyldet med æren og med ErhvervsUdvikler prisen.

50 års positiv vækst og udvikling

I år går prisen til Niels Aage Kjær. Han har stået i spidsen for AVK koncernen i mere end 50 år. Han har dermed bidraget med positiv vækst ikke kun i Skanderborg Kommune, men også i resten af landet.

Prisen blev overrakt ved ErhvervSkanderborgs arrangement tirsdag den 9. november 2021. Her tog ErhvervSkanderborg ud til AVK koncernen i Skovby og fejrede kåringen personligt.

Desværre var det ikke muligt at overrække prisen personligt, da Niels Aage Kjær få dage forinden var blevet testet positiv for corona. Heldigvis, så stod Pernille og Anne-Mette Kjær klar til at modtage prisen. Pernille Kjær sagde også et par ord omkring AVKs historie og omkring deres bidrag til bæredygtig udvikling og miljøindsats.

I år kan AVK koncernen yderligere fejre deres 80 års jubilæum.

"Jeg er meget stolt og glad for at modtage ErhvervsUdvikler-Prisen. Det er en anerkendelse, som betyder rigtig meget for mig, men også en anerkendelse som har stor betydning for familien og for AVK’s mange dygtige medarbejdere", siger Niels Aage Kjær. 

Læs mere om prisen her.

Kilde: Redaktionen
Flere artikler