Disse film skal du se i Biografen Skanderborg

Profilbillede
dato

 Det bliver koldere og koldere at være udendørs, så derfor trækker mange af os meget naturligt ind i varmen. Det betyder, at der igen bliver plads og tid til aktiviteter, som vi kun laver, når vejret er en smule koldt og gråt. Vi har ramt årstiden, hvor det er oplagt at tage i biografen om aftenen, i stedet for en tur på stranden.

Du kan derfor få dig et overblik over, hvilke film du skal se, når du næste gang skal besøge biografen i Skanderborg.

Ghostbusters: Afterlife - en klassiker

Hvis du altid har været optaget af det lidt mystiske og historien i Ghostbusters universet , så er der gode nyheder. Instruktør Jason Reitman og producer Ivan Reitman er nemlig klar med det næste kapitel i det originale Ghostbusters univers.

Filmen Afterlife handler om en single mor og hendes to børn, som ankommer til en lille by. Her opdager de, at der er en forbindelse mellem de originale ghostbusters og bedstefarens hemmelige arv, som han har efterladt.

Filmen kan ses af hele familien, men anbefales dog ikke til børn under 11 år, da I skal være klar på lidt overraskelser. Filmen har premiere den 26. november, men kan ses mange dage frem.

Familien Jul og nissehotellet - jul for hele familien

Årets julefilm er kommet ud, og den er et must for hele familien. Familien Jul og nissehotellet handler om Hugo på tolv år, der stadig elsker nisser, men bliver drillet af sine jævnaldrende med hans interesse. Han beslutter sig derfor at gå imod sine følelser og tvinger sig selv til at blive stor. På en juleferie med familien, opdager han dog pludselig, at der bor nisser på hotellet. Hugo prøvet at fortrænge det, og han kæmper en indre kamp for ikke at hjælpe nissepigen Sne, som har mistet sine nisseforældre og bor alene med sine søskende. Sne vil hjem til nissernes land, men hun kan ikke få rensdyrene til at flyve, fordi hun aldrig har lært magi.

Resten får du at vide i filmen, hvor man bliver helt opslugt af varm og rar julehygge. Filmen vises i hele december måned og frarådes børn under syv år. 

House of Gucci - drama og mode

En film fyldt med drama for dig, der elsker en god historie, og som elsker en smule mode. ‘House of Gucci’ er en film, som du bare må nå at se i år. Den er inspireret af den chokerende sande historie om familieimperiet bag det italienske modehus Gucci. Med tre årtiers kærlighed, forræderi, dekadence, hævn og i sidste ende mord ser vi, hvad et navn betyder, hvad det er værd og hvor langt en familie vil gå for kontrol.

Vi følger familieimperiet fra tiden, hvor alt stadig er glamourøst, frem til den skandaløse retssag, hvor Patrizia Reggiani bliver idømt 26 års fængsel for at planlægge drabet på sin eksmand, Maurizio Gucci. Maurizio var barnebarn af den berømte modedesigner Guccio Gucci og arving til hele Gucci-dynastiet, men juridiske slagsmål, stridigheder om arven, svigt og en ekstravagant livsstil blev begyndelsen til enden for Maurizio og hans kone, Patrizia, kendt som Den Sorte Enke.

Det er en film for alle over 11 år. Filmen har premiere den 2. december.

Kilde: Redaktionen