En førsteplads til Skanderborg - Hørning

Profilbillede
Karoline Haugaard

EDC Skanderborg - Hørning har netop modtaget titlen som den mest sælgende ejendomsmæglerforretning i området.

  Per Sloth og Brian Svit fra EDC Skanderborg - Hørning kan godt være stolte af årets flotte præstationer. EDC har netop afholdt en digital konference med formålet at hylde de EDC-forretninger, som klarer sig absolut bedst i deres lokalområde. Det blev en kæmpe hyldest, da hele 80 ud af EDCs 235 butikker kunne bryste sig af at være de mest sælgende i deres område. Blandt de 80 butikker, som fik æren af at modtage en statuette som et symbol og en tak for det fine arbejde, var EDC Skanderborg - Hørning.  

  "For os er den statuette, man får som nr. 1-butik, primært et bevis på, at kunderne er glade for vores butik, og det har resulteret i, at vi er den mest sælgende ejendomsmægler i Skanderborg. Det er vi stolte af, for det vigtigste for os er tilfredse kunder. Det er hele forudsætningen for at opnå de fine salgstal.” siger Per Sloth i en pressemeddelelse, og videregiver en stor del af æren til sine medarbejdere: 

  "Vi har heldigvis en flok dedikerede mennesker omkring os, der hver eneste dag gør sig ekstremt umage for vores kunder, så placeringen som nr. 1 er absolut en holdindsats." 

  Der stilles nogle høje krav, når man skal modtage titlen som nr. 1-butik. Man nemlig have solgt flere boliger end nogen anden ejendomsmægler med adresse i samme område over en 12-måneders lang periode. Hvis du er nysgerrig, så kan alle ejendomsmægleres salg ses på boligsiden.dk. 

Umage medarbejdere skaber resultater 

"Når vi i branchen har denne åbenhed, hvor alle hele tiden kan følge med i vores salg, skaber det selvfølgelig en trang til hele tiden at gøre sig ekstra umage for lige sælge en bolig mere. Vi er jo trods alt konkurrencemennesker, og vi får alt andet lige tilfredse kunder ved at sælge," siger Brian Svit.

Selvom der findes 235 EDC-butikker på landsplan, så er der kun 203 butikker, som havde mulighed for at blive nr. 1. Dette skyldes, at der er flere butikker, som deler et område. Det vil altså sige, at 80 kårede butikker svarer til 39 pct. af dem, der havde muligheden for at vinde. I Danmark findes der fire store ejendomsmæglerkæder og en række mindre butikker. Man er derfor yderst tilfredse med resultatet på 39 pct. i EDC 

EDC er den eneste af de store mæglerkæder, der ikke er ejet af en bank eller et realkreditinstitut. EDC er en selvstændig kæde, som ejes af mæglerne. 


Kilde: Redaktion
Flere artikler