Erfaren geotekniker til Vejdirektoratet

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du en bred indsigt i geoteknik, og ønsker du at udnytte din erfaring til at påvirke de geotekniske løsninger for fremtidens vejprojekter? Så har vi den rigtige stilling til dig!

Med Infrastrukturplan 2035 har vi mange spændende opgaver i Vejdirektoratet. Omfanget af og variationen i vores geotekniske opgaver er steget markant, og gode geotekniske løsninger er højt prioriteret.

I denne stilling vil du være med i alle faser fra planlægning til udførelse og vil spille en vigtig rolle i at sikre det rigtige fundament for vores vision om en mere bæredygtig, sikker og økonomisk forsvarlig infrastruktur i Danmark.

’’Vi søger en person, som vil være med til, at sikre høj kvalitet i Vejdirektoratets projekter, og som ønsker at udfordre de traditionelle løsninger og være med til at afprøve og indføre ny teknologi,’’ fortæller teamleder Kim André Larsen

Dine primære opgaver

Vi tilbyder en alsidig stilling, hvor du skal navigere i spillerummet mellem entreprenør, rådgiver og bygherre.

Som ansvarlig geotekniker får du bygherrerollen og vil blandt andet få ansvaret for geotekniske undersøgelser, vurderinger og beslutninger i en række infrastrukturprojekter. Dine arbejdsopgaver vil primært være:

  • udarbejde geotekniske vurderinger og projekteringsgrundlag
  • bidrage til forundersøgelser og miljøkonsekvensvurderinger
  • gennemføre udbud af rådgiverydelser og geotekniske boringer
  • styring af rådgivere og boreentreprenører
  • modtagekontrol af materiale fra leverandører og sikre at de bedste løsninger bliver valgt
  • opfølgning under anlægsarbejder
  • sparring og diskussionspartner til kollegaer internt i egen afdeling og på tværs af fagdisciplinerne
Det forventes desuden, at du deltager aktivt i udviklingen af Vejdirektoratets interne kvalitetssikringssystem, deltager i netværksarbejde og i udviklingsprojekter, der bidrager til Vejdirektoratets strategi, blandt andet digitalisering og bæredygtighed. Der vil også være mulighed for at deltage aktivt i standardiseringsarbejde.

Din profil

Vi ser gerne, at du:

  • har solid erfaring med geoteknik og en baggrund som ingeniør eller geotekniker
  • har erfaring med geoteknisk projektering og anlægsteknik. Det er en fordel, hvis du har indgående kendskab til vejbyggeri
  • har erfaring med udarbejdelse af udbudsmateriale
  • udviser engagement og er nytænkende
  • kan bevare overblikket og nå de fastlagte mål til tiden
  • motiveres af samarbejde og vidensdeling
  • har gode samarbejdsevner og gennemslagskraft til at få dine løsninger gennemført og brugen af dem implementeret i hele organisationen
Velkommen til Team Geoteknik

For mig har det været den helt rigtige beslutning at skifte til Vejdirektoratet. Vi har et stærkt sammenhold i afdelingen, hvor vi hjælper hinanden - uden regning. Vi har komplekse og ansvarsfulde opgaver, en anerkendende leder, som giver frihed under ansvar, og mulighed for at give slip på jobbet, når vi har fri,” fortæller geotekniker Anne Louise Schaarup.

Du bliver en del af den geotekniske gruppe, som består af 11 kollegaer i Skanderborg. Vi har fokus på at udvikle vores faglige kompetencer og fastholde det sociale miljø på kontoret. Vi mener det er vigtigt, at man har det godt med sine kolleger og trives i en uformel atmosfære, mens der udføres et professionelt stykke arbejde.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt mellem at være på kontoret og hjemme.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat og aflønnet efter gældende statslig overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg alt efter dine kvalifikationer, ligesom der er mulighed for at blive ansat som special- eller chefkonsulent.

Som special- eller chefkonsulent ansættes du med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 38,5 time inkl. frokostpause og modtager 9 ekstra årlige fridage.

Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

Tjenestested er Vejdirektoratet på adressen Thomas Helstedsvej 11, 8660 Skanderborg.

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Kim André Larsen på telefon 40 27 28 74.

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest mandag d. 14. august. Vi forventer at afholde samtaler tirsdag d. 22. august.
Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk.

Vedhæft ansøgning, cv og andre relevante dokumenter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skanderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Vejdirektoratet – Skanderborg, Thomas Helsteds Vej 11, 8660 Skanderborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=171010&DepartmentId=10281&MediaId=338&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5880197

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet