Et styrket Viby-hold var for stor en mundfuld for FC Skanderborg

Profilbillede
dato

Viby IF tog imod FC Skanderborg i en spændende fodboldkamp på Viby Idrætspark. Hjemmeholdet viste sig at være for stærke for udeholdet og vandt kampen med 3-1.

Det var hjemmeholdet, der kom bedst fra start, og allerede i det 24. minut fik de scoret det første mål. Udeholdet havde svært ved at finde en løsning på Viby IF's stærke forsvar, og det blev kun sværere, da hjemmeholdet scorede endnu et mål i det 57. minut.

FC Skanderborg gav dog ikke op, og i det 88. minut lykkedes det dem at få reduceret til 2-1. Målscoreren var "Anton Bryder" for udeholdet. Men Viby IF ville ikke lade sejren glippe, og i det 92. minut scorede de endnu et mål og cementerede deres sejr med 3-1.

Efter kampen udtalte cheftræneren for FC Skanderborg, Allan Dvinge, at holdet havde spillet en godkendt kamp mod et meget stærkt Viby-mandskab. Han påpegede, at over halvdelen af Viby IF's startopstilling havde spillet kampe på et højere niveau i 2023, hvilket gjorde det svært for FC Skanderborg.

“Vi spiller en godkendt kamp imod et meget stærkt Viby mandskab, hvor over halvdelen af start 11 har DS-kampe i 2023. Viby stiller desværre med meget forskellige hold, og vi var bare uheldige at de imod os igen stillede i stærkeste opstilling.”

“Kampen var spillemæssigt meget lige, men Viby straffede de fejl som vi desværre lavede defensivt i dag. Samtidig havde vi igen lidt fugt i krudtet for deres mål.”

Cheftræneren fremhævede også spilleren Asbjørn Gaarde, som blev kåret som Man of the Match.

“Asbjørn Gaarde blev meget fortjent Man of the Match. Asbjørn kan nogle ting 1v1 som er på et meget højt niveau og det viste han i mange situationer idag.”

Dvinge mente dog, at skarpheden i felterne var et område, der skulle forbedres inden næste kamp.

“Skarpheden i felterne er tirsdag igen et tema. Det er en meget lige pulje vi er i, og alle kan vinde over hinanden. Derfor er skarphed felterne vigtigt at forbedre.

Næste kamp for FC Skanderborg er tirsdag 26. september, hvor de skal møde FC Horsens på Designa Kunstgræs 2. Der er kampstart kl. 19:00.

Kampens resultat: 3-1 til Viby IF
Række: Herrer Serie 1

Kilde: Cheftræner Allan Dvinge, FC Skanderborg - Herrer Serie 1