FC Skanderborg blev straffet for deres fejl og tabte klart

Profilbillede
dato

Horsens Freja formåede at straffe samtlige fejl, da FC Skanderborg var draget til JPI Park Kunstgræs. Hjemmeholdet viste deres styrke fra starten af kampen og satte sig hurtigt på kampen.

Allerede efter tre minutter kom Horsens Freja foran med 1-0, da en af deres spillere formåede at finde vej til nettet. Holdet fortsatte med at dominere kampen, og efter ti minutter øgede de deres føring til 2-0.

FC Skanderborg gav dog ikke op og formåede at reducere efter 14 minutter, da Anton Bryder scorede for udeholdet. Dette gav håb til FC Skanderborg, der fortsatte med at være spilstyrende i resten af første halvleg. De skabte flere chancer, herunder en kæmpechance, men Horsens Frejas målmand reddede dem alle.

Desværre for FC Skanderborg formåede Horsens Freja at score to mål i anden halvleg. Først i minut 64 og derefter i minut 70, hvilket bragte slutresultatet op på 4-1 til hjemmeholdet.

Efter kampen udtalte FC Skanderborgs cheftræner, Allan Dvinge, at holdet blev straffet på det groveste, når de lavede fejl:

“Vi bliver i dagens kamp straffet for alvorlige fejl i vores defensiv, og samtidig formår vi ikke at dæmme op for Horsens Frejas styrker i standardsitustionerne.”

Dvinge erkendte derfor også, at der er områder, der skal forbedres gevaldigt inden næste kamp.

“De ting vi gør skidt ved alle målene i dag, skal gøres bedre. Det vil sige duelspillet i vores felt, at man ikke clearer en bold ud midt i feltet, at der ikke er sæbe på handskerne og at tre af os bør kunne stoppe en modstander.”

Dvinge fremhævede dog Victor Frost som holdets bedste i dag, da han arbejdede hårdt og kørte rundt med sin direkte modstander. Dvinge mente, at Frost vil være afgørende i de kommende vigtige kampe.

Næste kamp for FC Skanderborg er lørdag 14. oktober, hvor de skal møde FC Århus Syd på Normal Arena, 11-mands (kunst). Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 4-1 til Horsens Freja
Række: Herrer Serie 1

Kilde: Cheftræner Allan Dvinge, FC Skanderborg - Herrer Serie 1