FC Skanderborg bliver straffet for manglende skarphed og taber i dyb overtid

Frederik Krog spillede en flot kamp på venstre back i lørdagens nederlag (Foto: FC Skanderborg)
Profilbillede
dato

I lørdagens kamp på Normal Arena mellem FC Skanderborg og Viby IF endte det med en sejr til udeholdet på 0-1.

Cheftræner for hjemmeholdet, Allan Dvinge, var skuffet over kampens afslutning, men roste alligevel sine spillere for deres præstation. Han mener dog også, at man skal forbedre kynisme foran kassen:

“Det var en forfærdelig afslutning på en ellers rigtig god kamp af Skanderborg-drengene. Men vi skal blive bedre til at score mål - vi brænder for mange og for store chancer.”

Viby scorede sejrsmålet i syv minutters overtid, hvilket var en hård pille at sluge for Skanderborg-drengene.

Allan Dvinge mente desuden, at holdet blev snydt for et straffespark midt i anden halvleg. Anton Bryder blev udfordret i feltet, men nåede lige at spille bolden, inden han blev fældet. Klubbens fotograf fangede situationen fra baglinjen, og Allan Dvinge mente, at dommeren begik en stor fejldom.

En spiller, der blev fremhævet af Allan Dvinge, var holdets nye unge venstre back, Frederik Krog. Han blev betegnet som klart holdets bedste spiller i kampen.

Næste kamp for FC Skanderborg er tirsdag 22. august, hvor de skal møde Aarhus Black Vipers på Bøgeskov Idrætsanlæg. Der er kampstart kl. 19:00.

Kampens resultat: 0-1 til Viby IF
Række: Herrer Serie 1

Kilde: Cheftræner Allan Dvinge, FC Skanderborg - Herrer Serie 1