FC Skanderborg har kæmpet sig tilbage og kan øjne resten af rækken efter endnu en sejr

Foto: August Rasmussen høstede mange roser fra sin træner efter kampen.
Profilbillede
dato

FC Skanderborg sikrede sig en vigtig sejr, da de tog imod AIA/Tranbjerg på team.blue arena. Hjemmeholdet vandt kampen med 2-1 efter en tæt kamp.

Det var FC Skanderborg, der kom bedst fra start, og allerede i første minut fik de scoret. Målscoreren var Otto Kjær Hartmann, der satte bolden i nettet og bragte hjemmeholdet foran med 1-0. Holdet fortsatte med at presse på og skabte flere chancer, indtil de i minut 25 fik scoret igen. Denne gang var det Anton Bryder, der var på pletten og øgede føringen til 2-0.

AIA/Tranbjerg gav dog ikke op og formåede at reducere i minut 33. Udeholdet fik scoret et mål og kom dermed tilbage i kampen med stillingen 2-1. Begge hold fortsatte med at kæmpe hårdt resten af kampen, men der blev ikke scoret flere mål, selvom FCS var i undertal den sidste halve time.

Efter kampen var FC Skanderborgs cheftræner, Allan Dvinge, meget glad for at man nu kan øjne modstanderne:

“Vores tredje sejr i sæsonen, og nu har vi fået fat i de andre hold i puljen. En fortjent sejr som blev forsvaret hjem med cirka 60 minutter i undertal, pga. Oliver Holm Schmidts røde kort.”

Hvad var det der bidrog til jeres sejr i dag?

“Vores defensiv gav meget få chancer til AIA, så igen viste vores bageste høj klasse. Samtidig fik vi gevinst i vores høje pres, da scoringen til 1-0 var en bold vi erobrede højt.”

Dvinge fremhævede også August Rasmussen for hans fantastiske præstation i kampen.

“August Rasmussen leverede sin bedste kamp til dato. Han vandt stort set alle dueller og var sammen med Anton Gelvad god til at lede hele defensiven.”

FC Skanderborg-spiller, Oliver Holm Schmidt, der blev udvist, glæder sig over at hans holdkammerater formåede at holde skansen:

“Vi startede kampen supergodt og kom foran med 2-0 efter kort tid. De lignede ikke et hold som vil komme tilbage, men en scoring til dem og et rødt kort til mig gjorde at kampen blev vendt på hovedet. Heldigvis kunne mine holdkammerat holde skansen og hive det man kalder en rigtig arbejdssejr hjem.”

“Jeg er super imponeret over tilgangen til kampen efter mit røde kort og bekræfter også det gode sammenhold vi har fået på holdet.”

Næste kamp for FC Skanderborg er lørdag 23. september, hvor de skal møde Viby IF på Viby Idrætspark. Der er kampstart kl. 11:00.

Kampens resultat: 2-1 til FC Skanderborg
Række: Herrer Serie 1

Kilde: Cheftræner Allan Dvinge, FC Skanderborg - Herrer Serie 1