FC Skanderborg lider tredje nederlag på stribe: “Selvtilliden foran målet er blevet væk”

Foto: Arkivfoto.
Profilbillede
dato

Tirsdag skulle FC Skanderborg møde Aarhus Black Vipers på udebane. Desværre var det et slukøret udehold, der måtte rejse hjem fra Bøgeskov Idrætsanlæg med et 2-0-nederlag i rygsækken.

Derfor var det også en ærgerlig cheftræner for FC Skanderborg, Allan Dvinge, vi fangede efter kampen.

- Vi mødte Vipers, som vi på forhånd havde lidt kendskab til, så der var ingen overraskelser i deres tilgang til spillet, og de spidskompetencer de har i holdet. Vi vidste, at deres offensiv er god, og at vores defensiv igen ville blive udfordret.

- Vi havde i 1. halvleg egentlig ret godt styr på kampen, og skabte flere chancer, som ikke blev omsat til mål. På et kontraangreb lykkedes det ikke at holde Vipers' profil, Jeppe Århus Nielsen, som omsatte et fladt indlæg til 1-0.

- 2. halvleg var med en fordel til Vipers, som hele tiden var farlige på deres kontraer, og de tre chancer vi skabte i 2. halvleg tog deres keeper sig af. Efter 75 minutter, hvor vi var i undertal, scorede Vipers til 2-0 på et kontraangreb, hvor en spiller pludselig var alene igennem fra midterlinien, lød det fra Allan Dvinge.

Hvad skal I forbedre til næste gang?

- Torsdagens træning vil blive med en masse afslutninger, for den del skal blive bedre, hvis vi skal score. Underligt hvad der er sket sommeren over, udover Smukfest, for i foråret scorede de samme spillere 40 mål i 14 kampe. Men nu er det som om selvtilliden foran målet er blevet væk.

På lørdag den 26. august skal FC Skanderborg møde Horsens Freja. Kampen fløjtes i gang klokken 13:00 på Normal Arena, 11-mands (kunst).

Kampens resultat: 2-0 til Aarhus Black Vipers
Række: Herrer Serie 1

Kilde: Cheftræner Allan Dvinge, FC Skanderborg - Herrer Serie 1