FC Skanderborg runder oprykningssæsonen af med en ubetydelig uafgjort

FC Skanderborg er fra næste sæson et Serie 1-hold, og de har store ambitioner (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

I lørdagens kamp mellem Stensballe IK og FC Skanderborg, som også var sæsonens sidste kamp, endte det uafgjort 1-1.

Hjemmeholdet fra Stensballe kom godt fra start og scorede allerede i det 15. minut, men FC Skanderborg gav ikke op og kæmpede sig tilbage i kampen. I det 83. minut scorede Asbjørn Gaarde og udlignede til 1-1.

Efter kampen udtalte cheftræner for udeholdet, Allan Dvinge, at han var meget tilfreds med drengenes indsats, selvom kampen var ligegyldig for dem. Han fremhævede især deres præstation i 2. halvleg, hvor de skabte en masse chancer og pressede Stensballe i bund.

“Jeg er meget tilfreds med at drengene forsøgte at gøre sig umage, selvom kampen for os var ligegyldig. Især i 2. halvleg skabte vi en masse chancer og blev ved at trykke Stensballe i bund.”

Dvinge var også imponeret over spillerne Viktor Larsen og Oliver Holm Schmidt. Larsen blev kåret som Man of the Match, da han konstant var en trussel mod Stensballes forsvar.

“Viktor Larsen blev Man of the Match skarpt forfulgt af Oliver Holm Schmidt. Viktor var konstant en trussel imod Stensballes forsvar og var især stærk i 1v1 situationerne Oliver spillede to forskellige positioner som central midt og midtstopper - begge positioner spillede han med stor autoritet og var sikker mand i forsvaret.”

Kampens resultat: 1-1 til FC Skanderborg
Række: Herrer Serie 2

Kilde: Cheftræner Allan Dvinge, FC Skanderborg - Herrer Serie 2