FC Skanderborg smed sejren i sidste minut og skal ud i playoff-kamp om overlevelse

Profilbillede
dato

Stavtrup IF og FC Skanderborg stod søndag for en yderst spændende fodboldkamp, der til syvende og sidst endte uafgjort; 3-3. Dermed skal FC Skanderborg ud i en altafgørende playoff-kamp.

Udeholdet, FC Skanderborg, kom godt fra start og scorede to mål i løbet af de første 31 minutter. Rasmus Daugaard og Bertram Groth var målscorerne for udeholdet.

Hjemmeholdet, Stavtrup IF, gav dog ikke op og formåede at reducere til 1-2 i det 60. minut. Seks minutter senere udlignede de til 2-2, hvilket gav dem håb om at vinde kampen. Desværre for dem scorede Anton Bryder for FC Skanderborg i det 79. minut og bragte udeholdet foran igen.

Kampen tog en dramatisk drejning i det 93. minut, hvor Stavtrup udlignede til 3-3 Dette var en hård pille at sluge for Skanderborg, der havde håbet på at vinde kampen.

Efter kampen udtalte cheftræneren for FC Skanderborg, Allan Dvinge, sin skuffelse over afslutningen af kampen. Han mente, at holdet traf en dårlig beslutning i en omstillingssituation, hvilket førte til Stavtrups udligning. Dette betød, at FC Skanderborg nu skal spille en playoff-kamp for at undgå nedrykning.

Dvinge fremhævede dog, at alle spillere gjorde deres bedste i kampen og kæmpede hårdt. Han var tilfreds med holdets præstation i første halvleg, hvor de førte fortjent med 2-0 ved pausen.

Dog mente han, at holdet blev stresset af Stavtrups aggressive pres i anden halvleg, hvilket gjorde det svært for dem at spille bolden ud af presset. Han påpegede også, at holdets midtbane manglede overskud og kontrol på spillet.

Dvinge ser frem til den kommende playoff-kamp mod vinderen af FC Internationale og Viby. Kampen vil blive spillet i Skanderborg lørdag den 11. november kl. 13.00. Han håber, at holdet kan forbedre deres præstation og undgå nedrykning.

Kampens resultat: 3-3 til FC Skanderborg
Række: Herrer Serie 1

Kilde: Cheftræner Allan Dvinge, FC Skanderborg - Herrer Serie 1