FC Skanderborg U16 Drenge flot sejr over Hørning IF

Profilbillede
Astrid Bruun

U16 drengene fra FC Skanderborg høstede 3 flotte point i weekenden mod Hørning IF på udebane. Drengene skal spille deres næste kamp lørdag d. 18. september mod Lystrup igen på udebane.

Sidste weekend var en god weekend for U16 drengene i FC Skanderborg. Efter kampen kunne de nemlig glæde sig over at have hevet 3 point med hjem efter en udebane kamp mod Hørning IF. 

Kampen endte med en flot sejr til U16 drengene på 4-3 og gav dem altså derfor de tre point. Det er dog ikke noget nyt for Skanderborg drengene, som nu har vundet tre kampe i træk. Og de har kun spillet fire kampe i denne nye sæson. Ikke dårligt for U16 Drengene i Liga 3.

Derfor ligger de nu også nummer et i ligaen med ni point og en målscore på 14-12. Hørning er nede på tredjepladsen med et point.

Næste kamp for U16 drengene er lørdag d. 18. september klokken 13:00, hvor de skal op i mod Lystrup IF på udebane. Lystrup IF er på papiret ikke noget trussel for Skanderborg drengene, da de ligger på sidstepladsen med 0 point, men man skal naturligvis aldrig undervurdere end modstander inden kampen.

Kilde: Redaktionen