Gaarde overstrålede alle i livsvigtig FC Skanderborg-sejr: “Uden tvivl banens bedste spiller“

Foto: Asbjørn Gaarde var uden tvivl banens bedste spiller, ifølge cheftræner Allan Dvinge.
Profilbillede
dato

FC Skanderborg sikrede sig en vigtig sejr, da de tog imod FC Århus Syd på Normal Arena. Hjemmeholdet viste sig at være det stærkeste hold og vandt kampen med en overbevisende 4-1 sejr.

Det var FC Skanderborg, der kom bedst fra start, og i det 26. minut fik de fortjent bragt sig foran. Målscoreren var Rajmond Djenajev, der med en præcis afslutning sendte bolden i nettet og gav hjemmeholdet føringen.

Kun seks minutter senere udbyggede FC Skanderborg deres føring. Denne gang var det Gustav Knudsen, der var på pletten og scorede til 2-0. Hjemmeholdet var i kontrol og havde godt fat i kampen.

I anden halvleg kom FC Århus Syd bedre med i kampen, og i det 65. minut fik de reduceret til 2-1. Udeholdet gav ikke op og kæmpede for at komme tilbage i kampen.

Men FC Skanderborg holdt hovedet koldt og fortsatte med at presse på. I det 82. minut fik de belønning for deres indsats, da Anton Bryder scorede til 3-1 og gav hjemmeholdet en vigtig føring.

Kampen blev definitivt afgjort i det 90. minut, da Asbjørn Gaarde scorede til 4-1 og satte punktum for en flot sejr til FC Skanderborg.

Efter kampen var cheftræner for hjemmeholdet, Allan Dvinge, lettet over sejren og betonede vigtigheden af at vinde denne kamp mod FC Århus Syd. 

“En lettelse over at vinde denne vigtige kamp imod Århus Syd. Sejren betyder, at vi stadig har mulighed for selv at afgøre om vi også i 2024 skal spille i Serie 1.”

Cheftræneren var også tilfreds med holdets præstation som en helhed. Han påpegede, at sejren var en holdpræstation, hvor alle spillere bidrog. Han fremhævede også de to U19-spillere, Gustav Knudsen og Bertram Groth, der begge gjorde en forskel i kampen.

“Vi snakkede om at hver enkelt var ekstrem vigtig for udfaldet af kampen, og det vi alle skulle forvente var, at hver og en leverede alt hvad man havde inde på banen. Det må siges at sejren klart var en holdpræstation, hvor alle bød ind.”

“Vi havde igen to U19-spillere med, og Gustav Knudsen leverede en mandfolkeindsats inkl et godt mål. Bertram Groth blev indskiftet i 2. halvleg, og han gik ind og gjorde en forskel. Bertram burde også have haft en assist, da han serverede en sukkerbold til Anton Bryder, som desværre ikke omsatte den store chance.”

Dvinge fremhævede Asbjørn Gaarde som banens bedste spiller. Han roste Gaardes hårde arbejde, kreativitet og trussel mod FC Århus Syd. 

“Asbjørn Gaarde var uden tvivl banens bedste spiller. Han arbejdede stenhårdt, var kreativ og en stor trussel imod Århus Syd. Han endte med at score kampens sidste mål til 4-1.”

FC Skanderborg kan nu se frem til deres næste kampe med fornyet selvtillid og håb om at redde sig i Serie 1.

Næste kamp for FC Skanderborg er lørdag 21. oktober, hvor de skal møde FC Horsens på Normal Arena, 11-mands (kunst). Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 4-1 til FC Skanderborg
Række: Herrer Serie 1

Kilde: Cheftræner Allan Dvinge, FC Skanderborg - Herrer Serie 1