Hård sæsonstart i Serie 1: FC Skanderborg lider nederlag

(Foto: Privat)
Profilbillede
dato

FC Skanderborg fik ikke den ønskede start på sæsonen i Serie 1, da de lørdag besøgte AIA Tranbjerg ved Grønløkke Stadion. Hjemmeholdet vandt med en overbevisende 3-1 sejr og satte dermed et solidt aftryk i sæsonpremieren.

Det var hjemmeholdet, der kom bedst fra start, og allerede i det 33. minut fik de scoret det første mål. FC Skanderborg havde svært ved at finde deres rytme på den langhårede bane, og AIA/Tranbjerg udnyttede dette til deres fordel. I det 43. minut øgede de deres føring til 2-0, hvilket satte dem i en komfortabel position før pausen.

Efter pausen kom FC Skanderborg bedre med i kampen, og i det 51. minut fik de reduceret til 2-1 takket være en scoring fra Rajmond Djenajev. Desværre for udeholdet formåede de ikke at opretholde momentum, da AIA/Tranbjerg blot to minutter senere scorede deres tredje mål og genoprettede deres to-måls føring.

Cheftræner for FC Skanderborg, Allan Dvinge, var ærgerlig over holdets præstation i dagens kamp.

“En lidt ærgerlig sæsonpremiere i Serie 1. Vi rammer desværre ikke spillemæssigt en ret god dag. Vores normalt meget stærke midtbane og offensiv havde det svært på den langhårede bane. Driblinger og pasninger havde for lav kvalitet til at presse AIA, som til gengæld var gode til at tage imod de gaver, de fik, ved at straffe de små fejl vi lavede.”

“Vi skal have de små fejl væk defensivt, og så skal vi have gang i vores offensive spil, så vi kan blive farligere,” tilføjer han.

Dvinge fremhævede Oliver Holm Schmidt og Shad Ali som holdets bedste spillere i dagens kamp.

“Oliver Holm Schmidt og Shad Ali var holdet bedste i dag. Begge leverede en god defensiv indsats hele kampen igennem,” siger Allan Dvinge.

Cheftræneren erkendte dog også, at der er områder, der skal forbedres inden næste kamp. Han ønsker at eliminere de små fejl i forsvaret og få gang i det offensive spil for at skabe flere farlige chancer.

Alt i alt var det en ærgerlig sæsonpremiere for FC Skanderborg, der ikke formåede at levere deres bedste spil. AIA/Tranbjerg udnyttede deres chancer og sikrede sig en fortjent sejr. FC Skanderborg må nu arbejde på at rette op på deres fejl og finde tilbage til deres stærke spil, inden næste kamp.

Næste kamp for FC Skanderborg er lørdag 19. august, hvor de skal møde Viby IF på Normal Arena, 11-mands (kunst). Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 3-1 til AIA/Tranbjerg
Række: Herrer Serie 1

Kilde: Cheftræner Allan Dvinge, FC Skanderborg - Herrer Serie 1