Henrik driver den lokale massageklinik: “Hos os får man et ærligt svar”

Henrik og Eve fra Zonemassage.dk (Foto: Privat)
Profilbillede

Henrik Lund, en lokal massør og kost- og sundhedsvejleder, driver klinikken Zonemassage.dk på Adelgade 115 i Skanderborg.

Klinikken har en spændende historie, som begyndte tilbage i 2015, hvor Henrik var firmamassør i Aarhus.

Henrik oplevede, at hans klienter ikke kunne slappe af på grund af de dårlige lokaler, som eksempelvis kunne være et baglokale eller et lille mødelokale på 1. sal med dårlig udluftning, og da han ikke kunne finde en passende lokation i Aarhus, tog han en køretur til Skanderborg, hvor han fandt en passende lokation til sin virksomhed. 

“Vi kunne ikke finde et sted, hvor der var gode P-pladser tæt på i Aarhus. Så en søndag kørte vi til Skanderborg, og pludseligt så vi en hvid seddel på et butiksvindue. Her holdt vi ind for at se hvad der stod på det, og der var lige hvad vi søgte; et lokale med gode P-pladser tæt på hovedgaden, og med plads til at lave om til behandlingsrum.”

Dermed kunne Zonemassage.dk holde åbent hus på Adelgade 115 i Skanderborg den 30. juli 2016.

Ærlig behandling efter klientens ønske
Henrik blev uddannet fysiurgisk massør og sportsbehandler i 2013 og har siden da udvidet ydelserne i sin virksomhed. I 2019 var det også muligt at komme til organ- og bindevævsmassør, og klinikken investerede i en Cryo 21-maskine til fedtfrysning.

Zonemassage.dk tilbyder en holistisk behandling, som er 100% tilpasset klientens ønsker, og kundens ønsker bliver altid prioriteret højt. 

“Vi tilbyder en holistisk behandling, som er 100% tilpasset klientens ønske. Vi sætter klientens ønske meget højt. Vi vil hjælpe folk med krop og sind, og hos os får man et ærligt svar,” understreger Henrik.

Klinikken har specialiseret sig i behandling af smerter, men de tilbyder også fedtfrysning, personligt vægttab og sundhedsforløb, heling, organ- og bindevævsmassage samt firmaaftaler om massage.

Som noget helt nyt har klinikken investeret i en kropsanalysator-tester og program, der giver et overblik over kroppens tilstand. Dette er en fantastisk nyhed for klienter, da de nu kan få et mere præcist billede af deres sundhedstilstand og få hjælp til at forbedre den.

Zonemassage.dk ligger i Skanderborg på adressen Adelgade 115, og du kan finde meget mere om Zonemassage.dk på deres hjemmeside og Facebookside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Zonemassage ApS