Hos Maul biler i Skanderborg går de forrest med deres store forældreunivers

Profilbillede
dato

Bilforhandleren Maul Biler /S, der ligger centralt placeret i Skanderborg, har de skabt et forældreunivers, der skiller sig ud ved at rådgive forældrene om alt fra barnevogne i bagagerummet, til hvordan man skifter bedst ble på bagsædet.

Mathias Schaadt-Hansen, der er CMO i Maul Biler, fortæller hvordan de har valgt at fokusere på at rådgive forældre til det rette bilkøb:

“Vi ved, det kan være en jungle at bevæge sig rundt på bilmarkedet. Særligt er det svært at finde ud af, om ens barnevogn passer i bagagerummet på ens nye bil, før man står med den i indkørslen. Derfor har vi valgt en løsning, hvor vi prioriterer at rådgive forældrene til det rette bilkøb.”

Det gør Maul Biler blandt andet ved at tilbyde en babypakke til alle forældre, der modtager deres rådgivning om valg af rette bil. Babypakken består af en solskærm, et termokrus til gåturene, en hagesmæk i økobomuld, en gratis måned til både Fairytell og Maneno og et gavekort til Little Modern.

Desuden har Maul Biler formået at skabe et onlineunivers for forældrene, hvor mødre og fædre deler ud af gode råd om valg af biler, isofix, gadgets til køreturen, graviditet og bilkørsel og meget, meget mere.

På hjemmesiden kan du også finde en barnevognsguide til, hvordan barnevogne passer i de forskellige biler. Maul Biler har erfaret, hvor udfordrende det er for forældre at vælge en bil, hvor barnevognen passer. Derfor har de lavet en masse videoer, hvor du kan se, hvordan de forskellige modeller passer i de forskellige biler.


Foto: Der tages billeder hos Maul Biler

En anden måde, Maul Biler har valgt at gøre det lettere for forældre at navigere i bilmarkedet på er ved at tilbyde fleksibel leasing. Det er fx både muligt at lease nye og brugte biler, og du kan lease i to år frem for de klassiske tre år, som de fleste andre bilforhandlere og leasingselskaber kører med.

“Vi er inspireret af de mange nye, gode tiltag på leasingmarkedet, og det har vi valgt også at gøre til en del af vores forretning. Man kan derfor lease biler helt ned til en måned, hvor prisen indeholder forsikring og grøn ejerafgift”, fortæller CMO Mathias Schaadt-Hansen.

Formålet med den fleksible leasing er at gøre det nemmere for forældre at tilgå bilmarkedet. Mange vælger den kortsigtede løsning for at prøve forskellige biler af, inden de tager den endelige beslutning. Og selv hvis man vælger at lease en nyere bil i to år, følger prisen med og gør det en del billigere end den korte løsning.

Besøg Maul biler på virksomheden hjemmeside og Facebook.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Mathias Schaadt-Hansen // Maul Biler