Inspirerende arrangementer i Kulturhuset Skanderborg

dato

Kulturhuset Skanderborg byder på en række spændende arrangementer i oktober. Fra en inspirerende fortælling om logen Clementia til et åbenhjertigt medieforedrag med Anders Agger og en rørende teaterforestilling om ældre på et plejehjem. Her er noget for enhver smag.

Bliv inspireret af logen Clementia
Frank Megabody deler sin oplevelse efter besøg i logen Clementia i Aarhus. Han fortæller blandt andet om, hvad en loge kan tilbyde dig - og hvad den måske ikke kan. Hos logen Clementia finder du fællesskab og personlig udvikling. Logen kan blandt andet tilbyde dig et pusterum fra hverdagens travlhed, motivation til at reflektere over dit liv, dine mål og din udvikling, fortrolighed og respekt for dig og dine værdier, en flad struktur med plads og muligheder for alle, humanitært arbejde og donationer samt accept af alle meninger, uanset baggrund.

Til arrangementet vil du også få mulighed for at møde engagerede logebrødre og deres koner/kærester, der står klar til at besvare spørgsmål og give dig indblik i logens fællesskab. Man skal være minimum 25 år for at blive medlem af logen Clementia. Der bliver trukket lod om et gavekort til Kulturhuset på 500 kr. blandt de fremmødte (gælder ikke brødre af Serapions-Ordenen). Arrangementet foregår i Sløngelsalen og varer cirka to timer. Der er gratis adgang, men tilmelding er nødvendig af hensyn til forplejningen.

Praktisk information
Dato: Tirsdag den 8. oktober 2024
Tid: 19:00
Sted: Kulturhuset Skanderborg, Parkvej 10, 8660 Skanderborg
Entré: Fri entré

Medieforedrag med Anders Agger
Den prisbelønnede tv-journalist Anders Agger holder et skarpt og åbenhjertigt medieforedrag. Anders Agger har markeret sig stærkt på både DR1 og DR2 med sine dokumentarprogrammer, der udforsker den måde, vi lever med hinanden på. I foredraget vil han vise tilhørerne ind i kulissen af de mange overvejelser og hensyn, der er, når man eksponerer mennesker i bedste sendetid. Der vil være både stærke og underholdende klip undervejs.

Anders Agger har modtaget en stribe priser: Som tilrettelægger, som vært - og senest Modersmålprisen i 2021. Foredraget varer cirka halvanden time. Medlemmer af Kulturforsyningen kan købe billetter for 235 kr. ved brug af rabatkode. Standardbilletter koster 260 kr.

Praktisk information
Dato: Tirsdag den 8. oktober 2024
Tid: 19:30
Sted: Kulturhuset Skanderborg, Parkvej 10, 8660 Skanderborg
Entré: 235 / 260 kr
Læs om medlemskab af Kulturforsyningen her: kulturforsyning.dk/medlemskab-af-kulturforsyningen

Ny dansk dramatik: "Glemmer du"
På et plejehjem i Danmark åbnes en fortælling af tanker, minder og associationer hos fem ældre beboere spillet af Mungo Parks ensemble. Det er et musikalsk drama fra de allersidste dansetrin i livets svingom, og vi møder de ældres historier til lyden af slagere fra alderdommens ungdom: "Glemmer du", "To lys på et bord", "Dansevise" og mange flere.

Forestillingen blev oprindelig skabt i 2007 efter research blandt ældre i Allerød og omegn. Senere levede den et langt og godt liv i Mungo Parks repertoire og var også på flere turnéer i ind- og udland. I 2011 vandt den prisen som Årets Turnéteaterforestilling og den har begejstret tusindvis af publikummer. Nu er den tilbage!

Praktisk information
Dato: Torsdag den 10. oktober 2024
Tid: 19:30
Sted: Kulturhuset Skanderborg, Parkvej 10, 8660 Skanderborg
Entré: Børn/Unge: 125 kr, Løssalg: 240 kr

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut