IT Biksen: Kyndige råd og vejledning i IT, elektronik og salg

Foto: Dan Hansen // IT Biksen .
Profilbillede

42-årige Dan Hansen er det man kalder en vaske ægte autodidakt it-ekspert. Og med knap 20 års erfaring inden for branchen er han bestemt ikke en uerfaren herre på sit område.

Dan Hansen, der er ejer af IT Biksen i Skanderborg, ved en ting eller to om IT – et område, der for mange kan være lidt af en jungle.

Inden Dan i 2009 startede sin forretning, stod han i butik inden for samme branche, hvor han blandt andet var ansvarlig for for salg og service.

I butiksverdenen er det meget kunden, der kommer til forretningen, men i Dans virksomhed er det i lige så høj grad ham selv, der kommer til kunden.

”Jeg er meget fleksibel og forsøger altid at imødekomme kundens behov. Og jeg kommer gerne til kunden, hvis de ikke kommer til mig," fortæller Dan Hansen, der er barnefødt i Skanderborg.

Af den grund har IT Biksen tilknyttet en døgntelefon, så kunderne, hvad end det er virksomheder eller private, altid kan komme i kontakt med Dan.

Det kan nemlig være svært for særligt privatpersoner at finde tiden for eksempel om formiddagen, men det er intet problem hos Dan. Han tager både ud om eftermiddagen, aftenen og sågar på en lørdag, hvis det er det, der skal til for at imødekomme kundens behov.  

"Jeg spørger altid ind til kundens behov og går meget op i, at man får det, som man har behov for. Derfor sælger jeg heller ikke noget, som kunden ikke har brug for," uddyber ejeren af IT Biksen. 

Hos IT Biksen er det ene og alene Dan, der styrer slagets gang. Og netop dét passer skanderborgenseren særdeles udemærket:

”Jeg kan godt lide det at være mig selv og bestemme selv," uddyber Dan Hansen.


Foto: Dan Hansen // IT Biksen  

Gennemsigtighed er vigtig 
IT Biksen tilbyder alt inden for salg, rådgivning, service og reparation af IT og elektronik. Og du kan derudover få hjælp til hjemmesider, webshops, apps og IT-sikkerhed.

Ja faktisk er der nærmest ikke det inden for IT-branchen, som Dan ikke kan hjælpe dig med. 

Skal du have repareret dit elektronik, sørger Dan altid får en hurtig og rigtig reparation.

"Jeg laver altid en vurdering på, hvad for eksempel en skade kommer til at koste at få lavet. Så får man en fast pris, og hvis noget skulle ændre sig, informerer jeg altid kunden."

"Så på den måde er jeg meget gennemsigtig med mine priser. Og jeg ændrer ikke noget, uden at kunden ved det. Det er altid vigtigt at kunden ved, hvad der foregår," fortæller Dan Hansen.

I forhold til salg af elektronik tager Dan gerne nogle forskellige produkter med ud til kunden og viser frem. Han har på nuværende tidspunkt ikke en webshop, men har til gengæld et stort kendskab til mange elektronikmærker, som han sælger bredt af.

Hvis du er interesseret i at læse mere om IT Biksen kan du se mere på hjemmesiden her.

IT Biksen har døgntelefon og kan kontaktes på 40 89 65 74.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Dan Hansen // IT Biksen