Kammille Floor ønsker at forstå og behandle mennesker på en mere nuanceret måde

Foto: Care4Balance. Kammille undersøger og behandler professionelt med værktøjer fra Fysioterapien og Body All Mind-Kropsterapien.
Profilbillede
dato

I 2018 tog fysioterapeut Kammille Floor, der har Care4Balance, en bemærkelsesværdig beslutning, der vakte nysgerrighed og undren blandt hendes kolleger og klienter.

"Jeg er ofte blevet spurgt "Hvorfor vælger en fysioterapeut at tage en kropsterapeutuddannelse?," fortæller Kamille, der valgte at dykke ned i verden af kropsterapi ved at tage en Kropsterapeutuddannelse på Body All Mind. Denne beslutning blev drevet af et savn efter at forstå og behandle mennesker på en mere nuanceret måde.

Efter mange års erfaring som fysioterapeut på sygehuse, lokalcentre, klinikker og i egen praksis indså Kammille, at hendes tilgang kunne forbedres ved at integrere elementer fra forskellige terapiformer. Hun ønskede at kunne identificere sammenhænge og årsager til menneskers problematikker på en mere holistisk måde.

Med Kropsterapeutuddannelsen i bagagen beriger Kammille nu sin praksis med forskellige tilgange som zoneterapi, kiropraktik, osteopati, yoga, ernæringsterapi, massage, psykologi og mindfulness.

Der er situationer, hvor fysiske skader og operationer kan behandles med konventionel genoptræning og vejledning. Men nogle gange går problemerne dybere og påvirker ikke kun kroppen, men også sindet.

"Nogle gange kan fysiske skader og operationer behandles med genoptræning og vejledning og andre gange kan skaden have indflydelse på vores hverdag eller arbejde, så vi påvirkes psykisk og kræver noget andet eller mere. Det er her jeg benytter mine andre redskaber til at få kroppen og hovedet i balance igen, så du hurtigere kommer dig."


Psykiske udfordringer som stress, angst eller sorg kan også manifestere sig fysisk, og det er her, Kropsterapien viser sin styrke.

Kammille bruger denne terapiform til at skabe ro og balance i systemet, hjælpe med at løsne spændinger og lindre symptomer som træthed, søvnproblemer, blokeringer i led, kvalme, svimmelhed og smerter.

"Her er Kropsterapien meget gavnlig til at få skabt ro og balance i systemet. Ofte hjælper det til at få klarhed, give overskud og energi."

Med mere end 20 års erfaring som fysioterapeut og selvstændig praktiserende, kombineret med sin viden som kropsterapeut, står Kammille Floor klar til at hjælpe dem, der søger en holistisk tilgang til deres helbred.

Hvis du er i tvivl om, hvordan Kammille kan hjælpe dig, opfordrer hun til at kontakte hende på telefonnummeret 53 34 07 00. 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Care4Balance