Kom‌ i julestemning ved Skanderborg Kulturhus’ arrangementer i weekenden

Profilbillede

 Hvis‌ du ikke allerede er blevet ramt af julestemning efter, at den første sne faldt i Skanderborg, så kan du blive det nu. Det er nemlig ikke kun blevet jul i din radio, det er også endelig blevet december, og det betyder, at byen nu emmer af julearrangementer for både børn og voksne.  

Denne weekend er ingen undtagelse, her kan du bruge anden søndag i advent - og lørdagen - på juleklip, julegodter og god julemusik, når Sigurd Barrett kommer til byen, og juletræet skal indvies.

Juletræsfest for byens børn

Kulturhuset åbner dørene for julefest allerede idag lørdag den 4. december, hvor byens børn og deres voksne kan komme til juletræsfest. Her er der selvfølgelig masser af julestemning, så det er næsten obligatorisk, at du husker nissehuen, når du ankommer. 

Der vil blive danset om det store juletræ i Nedre Foyer. Træet er pyntet med smuk pynt lavet af børnene fra byens børnehaver. Derudover vil dagen være fyldt med sang, hvor julens mest kendte - og børnevenlige - sang spilles.

Den Rare Julemand og Drillenissen kigger også forbi i løbet af dagen og spreder julestemning for børn og barnlige sjæle.

Billetter til børnene koster 40 kroner og inkluderer en godtepose, de kan købes på Kulturhusets hjemmeside. Der er gratis adgang for forældre og eventuelle bedsteforældre. Grundet corona, så anbefaler Kulturhuset dog, at man kun kommer én voksen pr. barn, og at man kan fremvise coronapas ved indgangen.

Sigurd synger julen ind

Der er dømt rigtig julestemning og god musik anden søndag i advent den 5. december i Kulturhuset, når Sigurd Barrett og hans band stiller op og synger julen ind.

Udover Sigurd Barrett så kan du møde Bjørnen Bjørn og bandet, som vil synge, danse og lege sig gennem en musikalsk juleforestilling. Forestillingen er for hele familien, og har lidt jul for alle. Her kan du både få nissedrillerier, historier, musik, nissehuer og fællessang. Kort sagt, så er der julestemning for alle pengene.

Både store og små kan være med, når julen synges ind med salmer og sange. Sigurd Barrett medbringer også et par af hans egne sange kendt fra TV. Der vil både være nye numre og gode klassikere på programmet.

Kilde: Redaktionen
Flere artikler