Kvalitet og håndværk: Mød Slagter Byskov

Profilbillede

Slagter Byskov i Skanderborg er en slagter med lidt af en historie. Man kan nemlig spore forretningens begyndelse tilbage til 1953, hvor Thomas Byskovs farfar stiftede slagterbutikken. I 1976 blev det Thomas’ far Ejvind tur og i 2010 har Thomas Byskov taget hånd om butikken. 

Det har dog ikke altid været Thomas Byskovs plan, at skulle være slagter, men ham og hans bror Martin har altid hjulpet deres far gennem tiden. Dog endte Thomas på handelsskole og i Tyskland i et par år, før han indså, at livet som slagter var det rigtige for ham. I dag er han stolt ejer af Skanderborgs lokale slagter, Slagter Byskov.

Butikken har haft flere forskellige lokationer rundt omkring i Skanderborg, men har siden 2018 været at finde lige ved siden af indkøbscenteret Bloms Butikker. I dag har butikken 6 fuldtidsansatte samt 4 ungarbejdere. 

Kvalitet og gode råvarer i hele sortimentet 

For Thomas Byskov har det aldrig været tanken, at slagterforretningen skulle blive landsdækkende. Det har derimod været vigtigt for ham at opbygge en butik, som er loyal overfor sine kunder. Dette gør Slagter Byskov blandt andet ved at levere en høj kvalitet over hele sortimentet. De udvælger det bedste kød, som er produceret under god dyrevelfærd.

Det er absolut den gode kvalitet på råvarer samt det gode håndværk, som skal adskille butikken fra dens konkurrenter.

“Personligt, så vil jeg gerne kunne leve og tjene løn på at gøre andre glade og tilfredse. Målet er ikke at være millionær, men at lave gode råvarer og godt håndværk, som gør kunderne glade,” fortæller Thomas Byskov.

                                                                                 Foto: Desserter anrettes hos Slagter Byskov.

Kundens ønsker er det vigtigste

Det vigtigste for Thomas Byskov er, at butikken vokser sammen med kunderne. Han har derfor gjort en dyd ud af at levere produkter, som kan tilpasses kundens behov. Det drejer sig f.eks. om eventuelle allergener eller rettelser.

Derudover leverer Slagter Byskov mad til mange store og små arrangementer. Her er det vigtigt, at kunden får det præcis, som vedkommende ønsker. Thomas ser det blot som en udfordring, når kunderne kommer med nye ideer. Hos slagteren er de nemlig ikke så firkantede, de er altid klar på at prøve nye ting af.

                                                                                 Foto: Hos Slagter Byskov er der altid et stort udvalg, hvor alle kunder kan finde noget til aftensmaden.

Et sortiment for alle

Hos Slagter Byskov kan du gå på opdagelse i mange specialiteter - ikke kun kød. Du kan blandt andet finde salater, desserter, smørrebrød, grill-tilbehør og meget mere. Derudover skal du som kunde kunne få den spegepølse, som dine bedsteforældre altid købte. Eller den velkendte leverpostej, som din mor serverede, da du var barn.

“Det er vigtigt, at vi skaber varer, som kunderne kan huske. En hel generation skal kunne komme her og finde specialiteter, som deres forældre plejede servere,” fortæller Thomas Byskov.

Dette sikrer slagteren ved at skabe hjemmelavede produkter, hvor smag og kvalitet er gennemtænkt. 

Ønsker man som kunde mad ud af huset, så er dette altid en mulighed. Man kan f.eks. få dagens ret en weekendmenu eller en frisk salat. Hvis der er tale om store arrangementer, så leverer Slagter Byskov også. De har alt fra tapas til forretter, til desserter og smørrebrød.

Du kan læse mere om virksomheden på deres hjemmeside eller Facebook.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Thomas Byskov // Slagter Byskov
Flere artikler