Kvalitetsbevidst kok til Vores køkken Sølund

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en dygtig kok med speciale i kvalitet og udvikling og som har lyst til at hjælpe med at tilberede den bedste mad til enhver lejlighed.


Vores arbejdsplads er

Vores køkken Sølund, Sølundvej 3B, 8660 Skanderborg.

Stillingen er 37 timer om ugen.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Vagt fra mandag til fredag 06.30-14.00 og hver 3. uge onsdag og torsdag fra 10.00-17.30.


En dag om ugen skal der arbejdes med følgende

  • Kvalitetstest af den kolde og varme mad, samt dagens kage i samarbejde med det andet køkken.
  • Deltage i menuplanlægning af de kolde og varme retter.
  • Udvikling af nye opskrifter samt eventuelt tilretning af eksisterende opskrifter i Master Cater programmet.
  • Udarbejde vejledninger med tekst og billeder til færdigtilberedning af den varme mad.
  • Være sparringspartner med ledergruppen i forhold til menuplaner.


Arbejdspladsbeskrivelse

Vores Køkken består af to produktionskøkkener, hvor Vores køkken Sølund er det ene.
Vi tilbereder velkendte danske retter efter årstiden og ud fra danske traditioner og mærkedage. Maden er velsmagende hverdagsklassikere og egnsretter med inspiration fra det danske og nordiske køkken.
Vi har en kombination af varmholdt-, kølet- og vakuumpakket produktion.

Vi leverer mad til beboerne på Sølund og kommunens plejecentre, Specialcentre og caféer. Vi bespiser dagligt ca. 700 borgere og kollegaer. Vi har desuden en del kursus- og gæstebespisning.

Vi producerer så meget som muligt fra bunden.
Vi har et nyt og meget velfungerende køkken med veludstyret teknologisk udstyr og maskiner.

Vi er en arbejdsplads der hele tiden udvikler og sætter kvalitet i højsædet, samtidig med at vi har et stort fokus på dem, som vi tilbereder mad til. Vi har et godt tværfagligt samarbejde for at sikre, at vi serverer den rette kost til den rette borger.

Vi lægger vægt på god trivsel og godt humør for alle – vi skal gøre det godt og have det godt :-)

Vi forventer, at du har en uddannelse og erfaring som kok
Derudover skal du have følgende kompetencer
  • Værdsætte at producere spændende og kreativ mad med et tvist af det nordiske køkken både til hverdag, møder, kurser og særlige arrangementer
  • Erfaring inden for økologisk storkøkkenproduktion med fokus på høj kvalitet og mindre madspild
  • Udvikle og tilpasse maden til borger med forskelligt behov
  • Være kritisk for kvaliteten af maden og kunne formidle til kollegaerne
  • Praktisk sans og trives med en til tider travl arbejdsdag
  • Tager initiativ og ansvar for arbejdet i køkkenet og ønsker indflydelse på eget arbejde
  • Være glad og have et positivt drive, overskud og lyst til at indgå i et travlt og aktivt team
  • Indgående kendskab til de gode ”gamle” metodikker så du kan være med til at producere mest muligt hjemmelavet


Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte Gitte Nygaard på telefon 40 88 71 45 hvis du har spørgsmål til stillingen.

Du kan læse mere om arbejdspladsen på www.Skanderborg.dk


Ansøgningsfrist

29. november 2023

Der vil løbende blive afholdt samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt.

I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt. Ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækstvirksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skanderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Vores køkken Sølund, Dyrehaven, 8660 Skanderborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5932000

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet