Lær noget nyt med FOF i Skanderborg

Profilbillede
dato

Et nyt år markerer for mange af os en ny start og nye muligheder. Men inden du vender tilbage i de gamle rutiner, som du måske er vant til, så overvej, om du kan tage på et kursus i år, hvor du kan lære noget nyt.

Et kursus kan give dig nye bekendtskaber, nye færdigheder og mere selvtillid i hverdagen, så du føler, at du udretter noget og lærer noget nyt. I Skanderborg er der heldigvis masser af muligheder for at udvikle sig i det nye år gennem FOF. 

Lær et nyt sprog

At lære et nyt sprog handler ikke kun om udtalelsen og ordene, det handler også om at lære landets kutymer, sædvaner og traditioner at kende. Det kan være givende at få indsigt i et nyt lands sprog og kultur - især hvis du går og drømmer om at kunne rejse dertil engang.

I FOF Skanderborg kan du lære Fransk, så du er klar på din næste tur til Frankrig. 

Vær kreativ med blomster

Hvis du godt kan lide at være kreativ og at have lidt natur og farve i hjemmet, så skal du måske kombinere de to ting og begynde til blomsterbinding. Her kan du lave de vildeste buketter, som giver dig glæde i lang tid. Derudover, så slipper du for præfabrikerede buketter, som er kedelige og uinspirerende, når de står i spande i supermarkedet. 

Find indre ro med yoga

Hvis du går ind i det nye år med ønsket om at finde dig selv og få mere ro i hverdagen, så har du måske overvejet, om yoga kan være noget for dig. Yoga kan hjælpe kroppen med at opnå maksimal afslapning og give dine muskler den restitution, som du har brug for. 

Mange yogalærere er også dygtige til meditation og mindfulness, så du vil ofte opleve, at du også udvikler dig på disse områder, hvis du vælger at tage et kursus i yoga. Der findes lidt forskellige kursusformer i Skanderborg, så læs grundigt omkring de forskellige, før du vælger det, der er rigtigt for dig.

Find tilbage til dine rødder

I Skanderborg tilbydes der også et kursus i slægtshistorie, hvor du kan blive klogere på, hvem vores forfædre er, og hvor de kommer fra. Måske ønsker du at dykke mere ned i Skanderborgs lokalhistorie, eller måske leder du efter svar på nogle af dine egne slægtshistorier.

Du kan læse mere om kurserne her og melde dig til.

Kilde: Redaktionen