Nu kan du forstå og forvandle dine følelser i Skanderborg

Profilbillede
dato

Den 15. november skal du rydde kalenderen og skrive en tur til Skanderborgs Kulturhus på. Her ligger Lars Fomsgaard nemlig et besøg forbi.

Lars Fomsgaard har mange års erfaring indenfor livet og dets udfordringer. Han går under flere titler som coach, mentaltræner, hypnotisør, terapeut og meget mere.

Hvis du nogen gange synes, at det kan være svært at forstå, hvorfor du føler som du gør - og hvorfor du reagerer som du gør, så er foredraget måske interessant for dig.

Hvad kan vores følelser?

Vi mærker ofte vores følelser i maven eller andre steder i kroppen, men følelserne opstår reelt i hjernen. Det betyder også, at vores følelser langt hen ad vejen kan kontrolleres. Til foredraget får du et indblik i, hvordan hjernen er opbygget, og hvor i hjernen dine følelser opstår. Derudover kan du få et indblik i, hvad der foregår i forhold til følelserne og de automatiske processer, som sættes i gang ubevidst. 

Automatiske processer i hjernen er årsagen til, at du nogle gange har uhensigtsmæssige følelser og reaktioner. Men opmærksomhedstræning kan du undgå og forvandle disse følelser, så du lærer at tackle dem bedre.

Foredraget kommer til at foregå i Skanderborg Kulturhus i Sløngelsalen den 15. november klokken 19:00 og to timer frem. Det koster 115 kr. at deltage i foredraget.

Kilde: Redaktionen