Ny FC Skanderborg-skuffelse i weekenden: “De var markant bedre end os i 2. halvleg“

Foto: FC Skanderborg.
Profilbillede
dato

FC Århus Syd vandt fredagens fodboldkamp mod FC Skanderborg med en smal margin på 1-0. Målet blev scoret i det 87. minut af hjemmeholdet. Kampen blev spillet på Skåde Brugsforening Arena.

Efter kampen udtrykte FC Skanderborgs cheftræner, Allan Dvinge, sin skuffelse over resultatet. Han mente, at holdet burde have ført med 1-0 allerede efter det første minut og 2-0 efter tre minutter. 

“Igen desværre er skuffelsen det som fylder mest. Vi burde have ført 1-0 efter 1 min og 2-0 efter 3 min., men de 2 kæmpe chancer i målfeltet bliver misbrugt på det skammeligste. Dårlige afslutninger og en piv heldig målmand, der blev ramt af den ene afslutning.”

I løbet af de to halvlege var FC Skanderborg konstant på bagkant af de fleste aktioner, og det var derfor ikke ufortjent, at FC Århus Syd scorede til 1-0.

“Det var ikke ufortjent at Syd scorede til 1-0, da de var markant bedre end os i 2. halvleg.”

Allan Dvinge fremhævede også en af sine spillere, Oliver Holm Schmidt, der blev kåret som Man of the Match med 12 stemmer. Oliver leverede en god præstation på den defensive midtbane.

Hvad er det, I skal forbedre til næste gang?

“At vi holder os til gameplanen, og hver især hanker op i sig selv og formår at levere tæt på 100%, som indeksere kamp imod Horsens Freja.”

Næste kamp for FC Skanderborg er lørdag 9. september, hvor de skal møde Stavtrup IF på Team.blue arena. Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 1-0 til FC Århus Syd
Række: Herrer Serie 1

Kilde: Cheftræner Allan Dvinge, FC Skanderborg - Herrer Serie 1