Ny købmand til REMA 1000 i Skanderborg

37-årige Lars Petersen kommer til butikken i Skanderborg med mange års erfaring fra REMA 1000, som han har været en del af i 15 år.
dato

Tirsdag den 30. juli kommer der en ny købmand i spidsen for REMA 1000 på Vroldvej 31 i Skanderborg. Her overtager Lars Petersen ansvaret efter afgående købmand Nicolai Jørgensen. 

REMA 1000 på Vroldvej 31 i Skanderborg får ny købmand. Det sker tirsdag den 30. juli, hvor afgående købmand, Nicolai Jørgensen, takker af og giver stafetten videre til Lars Petersen, der bliver ny købmand i butikken.

37-årige Lars Petersen kommer til butikken i Skanderborg med mange års erfaring fra REMA 1000, som han har været en del af i 15 år. Den nye købmand startede som lukkeansvarlig i REMA 1000 i Skåde syd for Aarhus, blev efter en periode souschef og i 2015 overtog han roret og blev købmand i butikken.

Senere skiftede han til REMA 1000 i Frederiksallé i Aarhus, hvor han var konstitueret købmand i en tid, for derefter at blive købmand i REMA 1000 i Mårslet i 2022. Nu er han klar til et nyt købmandskapitel i Skanderborg:

”Jeg glæder mig meget til de nye udfordringer i et helt andet område og i andre lokaler end jeg har været vant til. Allermest glæder jeg mig til at hilse på kunderne og til at blive den nye lokale købmand i Skanderborg, ” siger Lars Petersen.

Købmanden går ydmygt til opgaven og er klar over, at han skal udfylde nogle store sko, når han overtager butikken efter afgående købmand Nicolai Jørgensen, der har stået i spidsen for REMA 1000 i Skanderborg i en årrække:

”Jeg er meget bevidst om, at det er en utrolig veldrevet butik, jeg overtager. Nicolai har gjort en stor og bemærkelsesværdig indsats, og jeg ser meget frem til at skulle drive en helt igennem fantastisk butik videre,” siger han.

Og selvom ansvaret er stort, er Lars Petersen klar med en plan for, hvordan han vil gribe opgaven an:

”Det bliver fedt at komme i gang, og jeg glæder mig også til at sætte mit eget præg på butikken og være med til at fortsætte og sætte nye rammer for en masse gode medarbejdere. Mit primære fokus bliver at sikre god stemning og gode kundeoplevelser sammen med mit stærke team. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at præsentere en ren og pæn butik med masser af varer af højeste kvalitet og friskhed, gode tilbud og hyggelig atmosfære – hver dag og i alle åbningstimer. Det skal være nemt og billigt at handle ind hos os, og vi vil arbejde for at være lokalområdets foretrukne indkøbssted,” siger han.

Privat bor Lars Petersen i Stavtrup ved Aarhus med sin hustru, Katrine, og parrets to børn, Aya på seks år og Asta på tre år. Fritiden bruges på familie, gode venner, løb, styrketræning og lidt jagt.

REMA 1000 på Vroldvej 31 i Skanderborg får ny købmand tirsdag den 30. juli, hvor butikken holder lukket i forbindelse med overdragelsen. Butikkens åbningstider vil fortsat være 7.00-21.30 alle ugens dage.

Kilde: REMA 1000
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.