Ny og kompetent skoleleder rykker til Skanderborg

Kilde: Redaktion
Profilbillede
Karoline Haugaard

Når skolerne igen slår døren op for eleverne, så bliver det for Morten Børup Skolens vedkommende med en ny leder i førersædet.

I Skanderborg kommune har man et par gange haft held med at finde kompetente skoleledere i de omkringliggende kommuner - denne gang er vi kommet til Odder. 

Det drejer sig om den 61-årige Dan Gjerrild Søgaard, som vil tiltræde sin nye stilling som skoleleder på Morten Børup skolen den 1. maj. Dan Gjerrild Søgaard har tidligere været ansat på Parkvejens Skole i Odder som skoleleder. Derudover har han også været leder for Odder Ungdomsskole og al specialundervisning i kommunen.  

Han er et velkendt og velanset ansigt i Odder, så Morten Børup Skolen kan se frem til en stærk og erfaren ny leder. Han har bl.a. erfaring inden for strategisk ledelse på skoleområdet i Odder Kommune.  

Dan Gjerrild Søgaard har derudover tidligere være skoleleder på Højvangskolen i Horsens og Kolt Skole. 

Den nye stilling giver også lederen mulighed for at komme tættere på sit hjem, da han i dag er bosat i Skanderborg. Begge hans børn har selv gået på Morten Børup Skolen, hvor Dan selvfølgelig har sidder i skolebestyrelsen fra 1998 og frem til 2006. I de sidste fire år af denne periode var han formand for bestyrelsen. 

Flere artikler