Nyopført kopi af møllen fra Orla Frøsnapper

Profilbillede
dato

I Skanderborg midtby har nogle dygtige håndværkere fra Vestermølle Håndværkerlaug genopført møllen fra Orla Frøsnapper. Derudover er en gruppe spejdere i fuld gang med at bygge og opstille kulisser.

Den 4. september kan du tage til Store Sløngeldag i Skanderborg og opleve de ting, som en gruppe dygtige håndværkere og spejdere har lavet til denne sjove dag.

En gruppe håndværkere fra Vestermølle Håndværkerlaug har opbygget og opstil møllen fra Orla Frøsnapper, og spejdere fra FGU Sydøstjylland er i fuld gang med at bygge og opstille kulisser ved møllen. Derudover har de også bygget tårnet fra Lille Virgil, som også kommer til at stå der.

På Store Sløngeldag lørdag d. 4. september vil der også være et skydetelt, samt en vægtstang i Byparken i Skanderborg, som en del af drengestreger temaet.

Alt i alt lægger det op til en super sjov dag, hvor man kan komme forbi og være en sløngel for en dag med alle de sjove aktiviteter og muligheder der vil være i byen. Lyder dette som noget for dig eller dit barn, så er det altså med andre ord bare med at slå et smut forbi og have det sjovt.

Kilde: Skanderborg