Østjylland får glæde af nyt supercykelstiprojekt

Profilbillede
Astrid Bruun

Der er gode nyheder for østjyder, som cykler meget rundt mellem de forskellige byer. Der er nemlig planlagt et nyt supercykelstiprojekt, som skal gøre det nemt at cykle rundt mellem de mange forskellige østjyske byer.

Det nye supercykelstiprojekt er også et meget omfattende projekt. Hele 10 østjyske kommune, samt Region Midtjylland er gået sammen om dette kæmpe projekt og har planer om at dele udgifterne forbundet med dette nye sekretariat.

Alle de deltagende kommuner i projektet er de følgende: Odder, Skanderborg, Horsens, Silkeborg, Hedensted, Favrskov, Randers, Aarhus, Syddjurs, Norddjurs og Region Midtjylland. Med andre ord er det er gigantisk projekt, som nyder godt af en kæmpe indsats fra alle de forskellige kommuner 

Hvor præcis de forskellige cykelstier skal være har man stadig ikke 100% styr på, men målet er at cykelstierne skal udfylde de forskellige huller der er mellem de østjyske cykelstier. Da det primære mål er at udfylde huller og forbinde alle de forskellige cykelstier der er i østjylland behøver projektet heller ikke at være dyrt, men det kræver massiv planlægning og samarbejde mellem de forskellige kommuner.

Forhåbentligt kan dette nye store projekt gøre det nemmere for alle dem der dagligt cykler mellem de forskellige østjyske byer.

Kilde: Redaktionen