OL-guld til Lisa fra Skanderborg Kommune

Profilbillede
dato

Det er altid helt specielt, når en person fra Danmark formår at blive den bedste i hele verdenen til en disciplin. Det er tilfældet med Lisa Kjær Gjessing fra Ry, som har vundet OL-guld i taekwondo.

Lisa Kjær Gjessing fra Ry er en helt ekstraordinær person. Hun er nemlig verdensmester efter hun til OL har hevet guldet med hjem til lille Danmark. Hun kan nemlig nu kalde sig for paraolympisk mester i Taekwondo efter at hun vandt guldet mod sin modstander Beth Munro i finalen.

Det var også en rimeligt overlegen sejr til den danske kæmper. Hun var favorit til at vinde inden finalen og endte også med at vinde overlegent 32-14 i point. Til det hele har Lisa sagt til Ritzau:

“OL har været en vildt rejse. Først at komme herover og skulle være fanebærer, som var den vildeste drøm, hvor jeg bare kunne tage storheden ind, for jeg vidste, at i dag ville blive en vild arbejdsdag med en masse pres.”

Man må sige, at hun håndterede denne pressende dag til UG. Efter en imponerende visning blev hun nemlig drønsikkert guldvinder i årets paraolympisk taekwondo.

Dette indhold er ikke udarbejdet af redaktionen fra VORES Skanderborg.
Kilde: Ugebladet Skanderborg