Olesen holdt buret rent i vigtig FC Skanderborg-sejr: “En meget stor glæde og forløsning”

Man of the Match, Andreas Olesen, formåede at holde netmaskerne rene (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

FC Skanderborg leverede en imponerende præstation, da de tog imod Stavtrup IF på team.blue arena. Hjemmeholdet viste sig at være i en klasse for sig selv og vandt kampen med hele 4-0.

Det første mål kom i minut 31, hvor Asbjørn Gaarde scorede for FC Skanderborg og bragte dem foran 1-0. Holdet fortsatte med at dominere kampen, og i minut 49 var det Rasmus Daugaard, der øgede føringen til 2-0.

Daugaard var i hopla og scorede endnu engang i minut 56, hvilket bragte stillingen op på 3-0 til hjemmeholdet.

FC Skanderborgs sidste mål blev scoret af Anton Bryder i minut 62, og dermed endte kampen med en overbevisende sejr på 4-0 til FC Skanderborg.

Efter kampen var FC Skanderborgs cheftræner, Allan Dvinge, meget tilfreds med holdets præstation.

“En meget stor glæde og forløsning. Vi lykkedes med vores gameplan og fik endelig scoret på vores chancer. Vi fortjener de tre point - scorer fire mål og spiller til 0.”

“Vi ønskede at holde et meget defensivt indstillet Stavtrup-mandskab fra at køre for mange omstillinger, men de formår alligevel at skabe 2-3 meget store chancer efter omstillinger, men dagens Man of the Match, Andreas Olesen, klarede at holde os Stavtrup fra fadet i starten. Vi får scoret efter 31 min på en solopræstation af Asbjørn, og derfra sidder vi sikkert på resten af kampen.”

FC Skanderborg-spiller, Anfører Shad Ali, giver også sin reaktion på sejren:

“Vi spiller en fantastisk fodboldkamp i dag, hvor vi ender med at vinde 4-0. Holdet leverer en overlægen præstation - dominerer kampen fra start til slut. Vores målscorere udnyttede hver eneste mulighed for at sætte bolden i nettet, og forsvaret står rigtig stærkt. Alt i alt en imponerende sejr, der viser holdets potentiale.”

Næste kamp for FC Skanderborg er lørdag 16. september, hvor de skal møde AIA/Tranbjerg på Team.blue arena. Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 4-0 til FC Skanderborg
Række: Herrer Serie 1

Mål
31' 1-0 Asbjørn Gaarde
49' 2-0 Rasmus Daugaard
56' 3-0 Rasmus Daugaard
62' 4-0 Anton Bryder


Den dobbelte målscorer Rasmus Daugaard imponerede også i lørdagens kamp (Foto: Privat)

Kilde: Cheftræner Allan Dvinge, FC Skanderborg - Herrer Serie 1