OPRYKNING: Suveræne FC Skanderborg stryger op med sikker førsteplads

FC Skanderborg indfrier forventningerne og rykker op i Serie 1 (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

FC Skanderborg sikrede sig en vigtig sejr - og dermed oprykning - på hjemmebane mod AGF i dagens kamp på team.blue arena.

Hjemmeholdet startede kampen stærkt og fik kort inden 2. halvleg scoret to mål ved Saad Maisser og Victor Frost i henholdsvis minut 36 og 39.

AGF fik dog reduceret til 2-1 efter 41, og efter 81 minutter fik de udlignet til 2-2. Det så ud til at kampen ville ende uafgjort, men i sidste minut af kampen scorede Rajmond Djenajev for FC Skanderborg og sikrede dem sejren på 3-2.

Cheftræner for hjemmeholdet, Allan Dvinge, var meget tilfreds med holdets præstation i kampen og fremhævede især midtbanespilleren Asbjørn Gaarde, som blev kåret som Man of the Match.

“Kæmpe forløsning - vi er rykket op med en sikker 1 plads. Det er det der betyder noget for kampen i dag. Asbjørn Gaarde blev Man of the Match. Især i 1 halvleg var han ganske enkelt flere niveauer over alle andre. Han var totalt dominerende på midtbanen og strøede om sig med gode afleveringer.”

Dvinge var også glad for holdets offensive spil i første halvleg, hvor de dominerede AGF og scorede to mål samt fik tilkæmpet sig to straffespark.

“Vores offensiv var rigtig stærk i 1. halvleg. Vi kørte rundt med AGF, scorede to mål og fik tilkæmpet os to straffespark, som desværre blev brændt, men vi dominerede rækkens nr. 2 i 90 minutter. Fedt at den ældste FCS-spiller, Rajmond Djenajev, på blot 22 år bliver matchvinder med sit mål til 3-2.”

FC Skanderborg-helten, Rajmond Djenajev, giver også sin reaktion på sejren:

“En meget speciel kamp i forhold til kampens udfordringer. Vi får skabt en masse store chancer, bl.a. to straffespark, men udnytter dem ikke godt nok. Udover dét, spiller vi en flot kamp mod en svær modstander - og fedt vi rykker op!”

Næste kamp for FC Skanderborg er lørdag 17. juni, hvor de skal møde Stensballe IK på Stensballe Hallen. Der er kampstart kl. 12:00.

Kampens resultat: 3-2 til FC Skanderborg
Række: Herrer Serie 2


FC Skanderborg-holdet, der lige nu er ved at sende klubben på rette kurs (Foto: Privat)

Kilde: Cheftræner Allan Dvinge, FC Skanderborg - Herrer Serie 2