BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Landsbyen Sølund hus 3, søger pædagog med faglig koordinator funktion!
Vi søger en fagligt engageret pædagog på mellem 32 og 37 timer ugentligt alt efter dit ønske. Stillingen er til besættelse pr. 1. september 2024 eller efter aftale.
Hus 3 er en del af den social- og specialpædagogiske boform Landsbyen Sølund.
Landsbyen Sølund er Danmarks største bosted for voksne med betydelige og varige psykiske og fysiske funktionsnedsættelser og høj faglighed omsat til relationel praksis er helt centralt på Sølund.
Arbejdstiden er tilrettelagt med morgen- og aftenarbejde og som udgangspunkt hver anden weekend. Vi igangsætter et projekt i sensommeren hvor vi ser på muligheder ift. arbejdstidsplanlægning og håber at kunne tilbyde større fleksibilitet fremover.
Som pædagogisk koordinator skal du, som dine kollegaer primært arbejde relationelt med beboerne, men med en funktion som pædagogisk koordinator. Der ligger i denne funktion ikke noget ledelsesansvar, men ansvar for at tage ledelse på de ansvarsopgaver der knytter sig til.
Af opgaver kan nævnes: At være koordinerende og opfølgende ift. den faglige indsats, herunder beboernes handleplaner, at kunne skabe overblik og fokus i opgavevaretagelsen og sammenhæng mellem mål og metoder, at være sparringpartner til kollegaer ved udarbejdelse af handleplaner samt i arbejdet med målsætning og dokumentation, at løse administrative opgaver såsom udarbejdelse af årshjul, koordinering af opfølgningsmøder med myndighed mv., indgå aktivt i arbejdet med skriftlig dokumentation som en måde at skabe læring og udvikling i det pædagogiske arbejde.
Der vil være 4 - 6 timer om ugen til pædagogisk koordinatorarbejde, i perioder og ved behov mere.
Som ny kollega vil du følge en fast medarbejder de første dage og du vil få tildelt en mentor som er særlig opmærksom på at støtte dig. Du vil som en del af dit arbejde skulle deltage i undervisning og introduktion til det faglige afsæt vi har i Landsbyen Sølund ligesom du over tid vil komme på kompetencekurser i faglige teorier og metoder som anvendes i det daglige specialpædagogiske arbejde.
Vi benytter os løbende af faglige konsulenter i arbejdet med at finde de rette pædagogiske løsninger og tilgange til beboerne, ligesom vi også samarbejder med de faglige konsulenter om individuel og intern faglig supervision hvis behovet opstår.
Det er væsentligt for os at beboerne bliver mødt med respekt og at vi igennem det pædagogiske arbejde giver den enkelte mulighed for at opleve sig sikker og tryg, værdsat og elsket og ligeledes være inkluderet og engageret i et fællesskab, hvor de oplever varme til andre. For at opleve dette har beboerne i hus 3 behov for personale som arbejder målrettet på at kompensere for de udfordringer og vanskeligheder de grundet deres handicap er præget af, som arbejder engageret med at skabe gode relationer, og giver pleje og vejledning ud fra den enkeltes behov. Beboerne er i alderen 22-62 år med udvikling på de tidligste niveauer, de er alle mobile men skal have hjælp og guidning til alle dagligdags gøremål.
Hus 3 er en del af Boenhed 4, som består af hus 3 og hus 4.
I Boenheden arbejder vi ud fra filosofien- og de værdier, der ligger til grund for Gentle Teaching, ud fra udviklings- og neuropædagogiske udredninger, samt benytter os af viden omkring sanseintegration, livshistorie, konflikthåndtering mv. I hverdagen arbejdes blandt andet med kommunikationsstøttende metoder, struktur og forudsigelighed via dagstavler, low arousal tilgang, digitale løsninger til understøttelse af arbejdet med selvstændighed og identitet, brug af musik til regulering af nervesystem og dokumentation til kvalificering af det pædagogiske arbejde. Se mere på Landsbyens Sølunds hjemmeside.
I hus 3 er der flere forskellige ansvarsopgaver som skal løses og du vil have mulighed for at bidrage alt efter kompetencer og interesse. Typisk vil man blive tilknyttet et fagligt netværk på tværs af boenhederne i Landsbyen Sølund, hvor man udveksler erfaringer, giver sparring på tværs og opsamler og deler ny viden på det pågældende område. Pt. findes der netværk for dokumentation, Gentle Teaching, Kommunikation og IKT, sanseintegration, seksualitet, sundhed, arbejdsmiljø og TR funktioner. Det afgørende er at vi alle bidrager og at vi kun i fællesskab kan lykkes med at løse vores kerneopgave og skabe meningsfulde og gode liv for beboerne.
Har du lyst til at bidrage med faglighed og positivt samarbejde, have indflydelse og tage ansvar både i det pædagogiske arbejde men også i varetagelsen af de mange andre opgaver som knytter sig til beboernes liv, så send os en ansøgning.
Vi ser frem til at høre fra dig, og håber du sammen med os vil gå på opdagelse i beboernes livsverden og således være med til at gøre en forskel.
Ansøgningsfrist
31. august 2024
Indkald til samtale: løbende pr. telefon og mail
Ansættelsessamtaler: løbende.
Referencer ønskes medsendt, hvis sådanne haves.
Løn- og ansættelsesvilkår
I henhold til overenskomst og efter principperne om ”ny løn”.
Yderligere oplysninger kan indhentes på Landsbyen Sølunds hjemmeside og telefonisk kontakt til assisterende leder Michael Jørgensen, på mobil nummer 29 13 50 18.
I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt. Ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækstvirksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Skanderborg Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Sølund Bo 04, Dyrehaven, 8660 Skanderborg
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 31-08-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6086256