Psykolog til PPR

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

PPR Skanderborg vokser!

To ledige psykologstillinger

”Det er fedt at være en del af PPR i Skanderborg Kommune, da vores stærke sociale fællesskab og samarbejde bidrager positivt til en høj faglighed i opgaveløsningen – både tværfagligt og monofagligt.”

Nanna, psykolog i PPR

Om stillingerne
Vi søger en psykolog til en fast stilling på fuld tid samt en psykolog til et 9 - 12 måneders vikariat med en arbejdstid på minimum 34 timer.

Begge stillinger er fra den 01.maj 2024. Den faste stilling er i vores skoleteam, og vikariatet er med arbejdsopgaver indenfor 0-18 år.

Arbejdet er centreret om

 • udvikling af mangfoldige læringsmiljøer og privilegerede positioner for alle børn i et tværfagligt samarbejde med kommunens dagtilbud og skoler
 • deltagelse på samarbejdsmøder med fagprofessionelle samarbejdspartnere
 • praksisnær sparring til pædagogisk personale
 • organisatorisk ledelsessparring
 • udarbejdelse af pædagogisk psykologiske vurderinger (PPV), herunder tests og undersøgelse af børn
 • samarbejde med eksterne samarbejdspartnere såsom BUA og VISO i forhold til enkelte elever

Udover det spændende jobindhold tilbyder vi
 • en arbejdsplads med engagerede og kompetente medarbejdere
 • fokus på et godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone – ”Vi har det faktisk sjovt
 • fokus på tværfagligt samarbejde og organisatorisk læring
 • fælles ansvar for opgaverne
 • du får en mentor og kommer i en mindre supervisionsgruppe

Om dig
Ideelt set kan du nikke genkendende til flere af følgende
 • du er cand. Psych.
 • du har erfaring fra PPR-arbejde med fokus på pædagogisk udvikling
 • du har interesse for at arbejde med udvikling af læringsmiljøer
 • du har forståelse for at navigere i en politisk styret organisation
 • du har erfaring med test og undersøgelse af børn og unge, herunder testning med WISC/WPPSI
 • du er i stand til at agere i en omskiftelig hverdag, hvor du vil bevæge dig mellem forskellige lokationer og arbejdsopgaver i løbet af en dag
 • du har god indlevelsesevne og er god til at tage afsæt der, hvor den anden er
 • du har gode formidlingsevner og evner at skabe gode samarbejdsrelationer
 • du er nysgerrig, en teamplayer og samtidig selvkørende

Om PPR Skanderborg
PPR Skanderborg er en teamorganiseret afdeling under Fagsekretariatet Børn og Unge. I PPR er vi 34 medarbejdere fordelt på forskellige fagligheder: logopæder, pædagogiske konsulenter og psykologer.

Vi er organiseret i et 0-6 års team, et skoleteam, et specialtilbudsteam samt et trivsels- og fraværsteam og Grib-Chancen (vores lettere angstbehandlingsteam).

Hver skole i kommunen har tilknyttet en psykolog, pædagogisk konsulent og logopæd – derfor er du aldrig alene om opgaverne og i samarbejdet.

Endvidere samarbejder vi med Samsø Kommune, hvorfor der potentielt kan være samarbejdsopgaver på Samsø.

PPR-kontoret er lokaliseret på Fælleden i Skanderborg, men i jobbet vil du komme til at bevæge dig rundt på forskellige matrikler i kommunen.

PPR Skanderborg har fokus på at være tæt på praksis på dagtilbud og skoler. Sammen med dagtilbud og skoler arbejder vi med at udvikle mangfoldige læringsmiljøer og privilegerede positioner for alle børn.

Hvis du vi vide mere
Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere eller få svar på dine spørgsmål. Du kan ringe eller skive en mail til afdelingsleder Anja Kamp Damsgaard på: telefon 51 55 14 57 eller mail: anja.kamp.damsgaard@skanderborg.dk, til afdelingsleder Anne Lind Toustrup på telefon 29 38 41 54 eller mail: anne.lind.Toustrup@skanderborg.dk eller til leder af PPR, Ann McCormick på telefon 20 59 99 98 eller mail: ann.mccormick@skanderborg.dk.

Ansøgningsfristen er 07. maj 2024 kl. 23.59. Vi vil gerne have dit CV, relevante eksamensbeviser og eventuelle udtalelser sammen med din ansøgning.

Vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler den 18. marts 2024. Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst.

Om Fagsekretariatet Børn og Unge
Fagsekretariatet Børn & Unge beskæftiger sig med kommunens borgere mellem 0 og 18 år. Vi samarbejder med dagtilbud, skoler, PPR, sundhedstjeneste, SSP og special- og socialrådgivning. Børn og Unges opgave er at understøtte den enkelte families bestræbelse på at skabe det gode børneliv, hvor børn og unge trives og udvikles i trygge rammer. Dette sker alt sammen under den politiske vision, at alle børn har ret til et godt børneliv, hvor de har oplevelsen af glæde, tryghed, engagement, begejstring og robusthed i forhold til livets udfordringer. Ønsker du at vide mere, så klik her: Børn og Unge (skanderborg.dk)

I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt. Ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækstvirksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skanderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

PPR, Skanderborg Fælled, 8660 Skanderborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5998289

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet