Servicetekniker til reparation af malersprøjter

Profilbillede
dato

Clemco Danmark A/S søger servicetekniker til reparation af malersprøjter

Vil du være en del af et fantastisk team med gode kollegaer, og er du en frisk håndværker med hænderne skruet rigtigt på, så er det dig vi mangler. Vi søger netop nu en servicetekniker til vores afdeling i Skanderborg, til reparation og service af malersprøjter og andre maskiner til overfladebehandling.

Selve jobbet som servicetekniker

Vi er et hold af stærke teknikere med lang erfaring som er klar til at byde dig velkommen. Hos Clemco Danmark A/S sætter vi en ære i at yde den bedste service overfor vores kunder, men det er bestemt lige så vigtigt for os at bevare og dyrke den gode holdånd i firmaet, hvor vi hjælper hinanden med stort og småt, for at vi som hold kommer i mål med opgaverne. Du bliver en del af et serviceteam på i alt 6 serviceteknikere, fordelt på vores to afdelinger i hhv. Rødovre og Skanderborg. Serviceteamet er ansvarligt for service, reparation og vedligeholdelse af overfladebehandlingsudstyr, og de konkrete arbejdsopgaver vil primært dreje sig om:

 • Reparation af sprøjteanlæg hvor vores kunder typisk er bygningsmalere.
 • En god portion daglig kontakt med kunder og salg af reservedele "over disken". Du kommer til at se, hvor maskinenerne lander og får feedback på dine udførte reparationer på daglig basis.
 • Ansvarlig for modtagelse og kontrol af sprøjteanlæg. Alle kunder skal forlade butikken med et stort smil, når de har afleveret et sprøjteanlæg til service.
 • Ansvarlig for garantireparationer af kundernes udstyr i samarbejde med vores leverandører.
 • Udarbejdelse af service- og vedligeholdelsesforslag efter teknisk gennemgang af sprøjteanlæggene sammen med kunderne.

Clemco Danmark er et meget holdpræget firma, hvor vi hjælper hinanden med grundig oplæring. Du vil også komme til at besøge vores leverandører i Europa i forbindelse med træning, når der lanceres nye maskiner. Vi er et firma, der ved hvad det drejer sig om, da vi har over 50 års erfaring med salg af sprøjteanlæg til bygningsmalerfaget i Danmark. Det kommer også dig til gode under opstarten i dit nye arbejde hos Clemco Danmark. Her arbejder vi på den lange bane, og sætter alle en stor ære i vores faglighed overfor bygningsmalere og overfladebehandlere.

Din faglige profil

Vi forestiller os at du er en udadvendt og positiv person, som går til opgaverne med et smil. Du tager ansvar for dine opgaver, og kan arbejde selvstændigt. Derudover besidder du følgende egenskaber:

 • Håndværksmæssigt uddannet inden for maskin, metal, el, autobranchen eller VVS
 • Teknisk snilde og en god problemløser
 • Kørekort til personbil
 • Taler dansk og godt kendskab til engelsk
 • Gode samarbejds- og kommunikationsevner
 • God forståelse for kundepleje og service
 • Fleksibel med hensyn til arbejdsopgaver, og at man er frisk på at tage fat samt en udtalt vilje til at hjælpe kolleger med deres opgaver når det er nødvendigt.

Om Clemco Danmark

Clemco Danmark A/S er en grossist- og projektvirksomhed, som hører til blandt Nordens førende leverandører af udstyr til overfladebehandling. I over 70 år har vi leveret den bedste kvalitet på markedet, og tilbudt branchens højeste serviceniveau. Vi er på nuværende tidspunkt et team på i alt 32 medarbejdere. Vi er en uformel arbejdsplads med en alsidig og spændende hverdag der byder på et godt sammenhold og kompetente kollegaer til at varetage dagens opgaver og udfordringer.

Er du interesseret i jobbet?

Kan du se dig selv som en del af Clemco Danmark A/S? Og er du klar til at tiltræde snarest? Så må du meget gerne – og så hurtigt som muligt – sende din ansøgning til Fie Iuel, som er vores HR ansvarlige på job@clemco.dk mærket ’Servicetekniker’. Fie besvarer også spørgsmål om selve jobbet, eller på andet i forhold til Clemco Danmark A/S, som virksomhed, på 40445625.

Vi holder løbende samtaler med egnede ansøgere.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skanderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

CLEMCO DANMARK A/S, Niels Bohrs Vej, 8660 Skanderborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-05-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5886630

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet