Signe Wenneberg kommer til Klimafest i Skanderborg


Af Lotte Kristiansen

Hovednavnet til Skanderborg Kommunes store Klimafest den 1. april er forfatter, haveelsker og hverdagsaktivist med tusindvis af følgere på Instagram.


Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget. Sådan lyder mantraet fra hverdagsaktivist Signe Wenneberg, der fredag 1. april kommer til Skanderborg for at tale til kommunens stort anlagte Klimafest i Fælledhallen.

Flere end 69.000 mennesker følger med, når Signe Wenneberg på Instagram fortæller om hverdagsaktivisme, mad, madspild, have, klima og bæredygtighed. I Skanderborg kan gæster til Klimafesten glæde sig til et godt grin og en inspirerende talk om, hvad der virker – og hvad der absolut ikke virker – i det helt nære klimaperspektiv. Her er ingen løftede pegefingre, men masser af gode ideer til at gøre lidt mere af det, der virker i hverdagen. 

Signe Wenneberg er forfatter, journalist og foredragsholder og driver desuden en lille, bæredygtig gin-hobby-virksomhed med sine sønner. Hun er uddannet retoriker, tidligere medlem af Etisk Råd, stifter af Burhønsenes Befrielsesfront og har skrevet en række havebøger.

Alle borgere i Skanderborg Kommune er inviteret til Klimafesten, som er gratis og foregår fredag 1. april i Fælledhallen i Skanderborg. Tilmelding skal ske på skanderborg.dk/klimafest.

Denne artikel er et læserbidrag. Eventuelle holdninger og synspunkter tilhører forfatteren.

Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk