Skanderborg passede godt til Kristian

Profilbillede

Forsikringsmanden Kristian Elgaard og hans samlever har i mange år været af draget af Skanderborg selvom, parret tidligere boede i storbyen Aarhus. Derfor var det heller ikke en større overvejelse, da de to for et par år siden trak teltpælene op og flyttede til Skanderborg.

“Min samlever har i mange år arbejdet nede i bydelen Sølund, og derfor er vi jo kommet her meget og brugt byen meget. Vi har altid foretrukket at køre til Skanderborg for en strøjtur. I en mindre by er der mere tid og bedre service, og det var meget naturligt, at det var den vej, vi kiggede.”

Kristian havde på daværende tidspunkt arbejdet i forsikringsbranchen i en årrække og i forbindelse med flytningen begyndte han at lede efter lokalt arbejde.

“Jeg havde i andre afdelinger i GF tidligere kollegaer, som kunne fortælle mig, at de ville åbne kontor her i Skanderborg. Det synes jeg jo, lød som en spændende mulighed for at prøve noget nyt og også arbejde i den by, man bor i.”

Kristian havde dog også fået øje på den særlige måde, hvorpå GF driver deres forening.

“Jeg kunne se mange gode ting i GF-Forsikring. Foreningen er anderledes ift. så mange andre selskaber, fordi vi jo har de her lokale kontorer, hvor man kan komme og besøge os. Jeg er stor tilhænger af, at vi er medlemsejet. Det synes jeg jo, at der er noget fint ved, når det drejer sig om forsikringer.”

For Kristian flyttede også til en mindre by for at deltage og være en del af det lokale fællesskab, som han netop også kan støtte op om ved at arbejde lokalt.

“Jeg synes helt bestemt, at det er en fordel at være lokal. Jeg kan jo snakke med med vores medlemmer om de forskellige lokale tiltag, og de ændringer, som byen går igennem. Vi vil jo gerne være nærværende for vores medlemmer, og det er en stor styrke, når man også er lokal forankret.”

GF-Forsikrings værdier stemmer nemlig overens med de værdier, som Kristian synes, er vigtige at have med som forsikringsrådgiver.

“Det, at vi er lokale, og det, at vi er ejet af vores medlemmer, gør jo, at vi er i medlemmernes tjeneste. Det er jo klart, at når de i sidste ende er dem, der ejer GF-Forsikring, så har man et andet forhold til dem.”

Som Kristian flere gange kommer ind på, er det en fordel, at man kan tage ind lokalt og se sin forsikringsrådgiver i øjnene. Det er muligt hos GF-Forsikring, fordi de har valgt en forretningsmodel, som giver tilbage til de medlemmer, som tegner forsikringer hos dem.

Du kan læse mere om GFs forsikringer på deres hjemmeside eller tage ned og få en snak med Kristian og hans kollegaer på Bloms Tagparkering, Sygehusvej 24E.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: GF Forsikring // Kristian Elgaard