Smukt Syn i Skanderborg bliver medlem af Nyt Syn

Foto: Søren Pedersen(Nyt Syn) og Peter Haakon Boa(Smukt Syn).
Profilbillede
Karoline Andersen

Den 1. juni 2021 blev Smukt Syn i Skanderborg til Nyt Syn Skanderborg. Optiker Peter Haakon Boa er stadig indehaver og vil fortsat være garant for nærværende service og personlige brillestel nu kombineret med højteknologiske kvalitetsglas fra ZEISS.

Med fokus på at give kunderne en endnu mere personlig og grundig service er Smukt Syn i Skanderborg blevet en del af den frivillige optikerkæde Nyt Syn per 1. juni, hvor butikkens navn samtidig er blevet ændret til Nyt Syn Skanderborg.

Nyt Syn er ejet af optikerne selv, og for indehaver Peter Haakon Boa betyder det, at det også fremover er ham, der udstikker kursen i forretningen og servicerer kunderne.

"Jeg har valgt at blive en del af Nyt Syn, fordi det er ekstremt vigtigt for mig, at jeg kan bevare selvstændigheden. Mine kunder har lært mig rigtig godt at kende gennem de seneste fire år, og det er helt essentielt, at de kan regne med, at den service og kvalitet, jeg hidtil har stået inde for, også vil møde dem i forretningen fremover. Så selv med navneskiftet vil DNA’et fra Smukt Syn fortsat leve i Nyt Syn Skanderborg," siger Peter Haakon Boa.


Foto: Peter Haakon Boa vil stadig være indehaver af Smukt Syn.

Personlig service og grundighed
Peter Haakon Boa er uddannet som både optiker og kontaktlinseoptiker, og han er derfor i stand til at tilbyde hjælp til alle typer af synskorrektion – uanset om man ønsker briller eller kontaktlinser.

"Kombinationen af håndværksmæssig stolthed, faglig professionalisme og en stor lyst til at yde en personlig og grundig service skal skinne tydeligt igennem, når man træder ind i min butik," siger Peter Haakon Boa og fortsætter:

"Jeg er med mine kunder gennem hele processen fra synsprøve til valg af stel, og jeg sliber selv glassene til. For mange er det en meget personlig oplevelse, når man skal have briller eller kontaktlinser, og derfor er det vigtigt, at servicen og oplevelsen ligeledes bliver tryg og personlig."

Sammen med udsigten til at kunne trække på kompetencer inden for blandt andet administration og markedsføring har Nyt Syns samarbejde med optikproducenten ZEISS været en væsentlig faktor.

"Som medlem af Nyt Syn får jeg gavn af deres kompetencer, hvilket giver mig tid, som jeg kan bruge på det, jeg brænder for – at finde de rigtige løsninger til mine kunder. Og med samarbejdet med ZEISS kan mine kunder altid forvente de mest præcise synsundersøgelser og glas af allerbedste kvalitet," siger Peter Haakon Boa.

Et stærkt match
Hos Nyt Syn ser man ligeledes frem til samarbejdet, og ifølge den administrerende direktør, Søren Pedersen, rammer netop det store fokus på grundighed og personlig service lige ind i den frivillige kædes DNA.

"Peter prioriterer tiden og går ikke på kompromis i sin søgen efter den helt rigtige løsning til kunden. Det er lige præcis den faglige grundighed, Nyt Syn skal forbindes med. Derfor er jeg også fuldstændig overbevist om, at vi er det helt rigtige match for hinanden, så det er dejligt at kunne byde ham velkommen i Nyt Syn," siger Søren Pedersen.

Kilde: Epicent.dk
Flere artikler