Tag med på spændende veterantogtur mellem Silkeborg og Aarhus

Foto: Søren Jakobsen // Danmarks Jernbanemuseum.
Profilbillede

I løbet af august har Danmarks Jernbanemuseum inviteret og inviterer fortsat på veterantogtur mellem Silkeborg og Aarhus. Det er en unik mulighed for at se smukke naturområder og køre i et gammelt tog.

Du har muligheden for at komme med på veterantogtur mellem Aarhus og Silkeborg. Det er Danmarks Jernbanemuseum, der har planlagt dette arrangement, hvor du kommer ud på en natursmuk rute.

Turen går bl.a. gennem det utroligt smukke Midtjyske Søhøjland hvor der er skov og søer. På den første del af turen kører toget gennem forstæderne af Århus. Herefter kører toget forbi det ekstraordinære Søhøjland, og derefter videre til Stilling Sø, Skanderborg Søm Mossø, Ry Møllesø, Birksø, Knudsø, Brassø, Borresø og Julsø.

Efter alle disse smukke destinationer kommer toget derudover også forbi Skanderborg og stoppestederne i Viby J, Hasselager, Hørning, Stiling, Alken, Ry, Sejs, Svejbæk, Laven og Alling.

D. 21. og d. 22. august vil der være to afgange, som du altså stadig kan nå at komme med på. Begge afgange er fra Aarhus via Skanderborg til Silkeborg.

Den første afgang kører 10:18 og den anden kl. 13:18. Hvis du godt kunne tænke dig denne unikke tur, så er det altså med andre ord bare med at komme afsted. Toget, du kommer til at køre med, er helt tilbage fra 1957.

Du kan købe billetter her.

Kilde: Danmarks Jernbanemuseum