Tag til morgensang hos Skanderborg Bibliotek

Profilbillede
dato

Kunne du godt tænke dig at starte dagen ud med en god omgang fællessang? Så har du nu mulighed for det nede hos Skanderborg Bibliotek. Det er den 28. august fra klokken 08:00 til 08:30 at Skanderborg Bibliotek afholder morgensang. 

Tag til ”Bliv glad og frisk med morgensang” hos Skanderborg Bibliotek fra klokken 08:00 til 08:30 den 26. august. Det er helt gratis at deltage og alle er velkomne. Der er ikke nogen tvivl om, at en syngende start på dagen med en god morgenkoncert, er en god start på dagen.

Om morgenen vil det bl.a. være Bibliotekschef og jazzpianist Jens-Ole Winther, som vil spille for og vælge sangene. Der er sangbøger på biblioteket, så det behøver du ikke tage med. Har du dog egen sangbog, så er du velkommen til at tage den med.

Hvis alt dette lyder som noget for dig, så er det bare med at tage et smut ned forbi Skanderborg Bibliotek om morgenen og få kickstartet din dag på en god måde. Udover det så får du naturligvis også mulighed for at snakke med en masse søde mennesker.

Som sagt er arrangementet gratis, og der er ikke krav om tilmelding. Hvis dette arrangement ikke lyder som noget for dig, så behøver du ikke give op. Besøg bibliotekets hjemmeside; de holder mange forskellige arrangementer.

Kilde: Redaktionen