Tidligt rødt kort fik stor betydning da FC Skanderborg blev besejret

Profilbillede
dato

I lørdagens fodboldkamp mellem FC Skanderborg og Aarhus Black Vipers endte det med en sejr til udeholdet på 4-1. Kampen blev spillet på team.blue arena, og det var hjemmeholdet, der kom bedst fra start.

Efter otte minutter blev FC Skanderborg tildelt et straffespark, da Otto Kjær Hartmann blev sparket ned i feltet. Anton Bryder var sikker fra pletten og bragte hjemmeholdet foran med 1-0. Desværre blev Otto skadet som følge af den hårde tackling og måtte forlade kampen.

Efter 25 minutter fik Aarhus Black Vipers udlignet til 1-1, og i anden halvleg fortsatte udeholdet med at dominere. I minut 51 scorede de til 2-1, og i minut 79 øgede de føringen til 3-1. Kampen blev afgjort i sidste minut, hvor Aarhus Black Vipers scorede endnu en gang og sikrede sig en 4-1 sejr.

Efter kampen udtalte FC Skanderborgs cheftræner, Allan Dvinge, at det ikke var en overraskelse at tabe til Aarhus Black Vipers, især med tanke på at holdet spillede 80 minutter i undertal efter August Rasmussens røde kort. Han roste dog holdets anfører, Shad Ali Awzhin, for at gå forrest i forsøget på at få et godt resultat.

“Med 80 min i undertal efter rødt kort til August Rasmussen var det ikke en overraskelse at tabe til puljens duks, Vipers. Vi startede fantastisk i kampen og spillede os frem til 3 store chancer indenfor de første 10 min. Vores anfører Shad Ali Awzhin gik forrest ift. at forsøge at få et godt resultat, men Vipers var for gode til at spille i overtal, så det lykkedes ikke.”

Allan Dvinge mente også, at holdet havde en fantastisk start på kampen og burde have ført med 2 eller 3 mål efter de første 10 minutter. Han påpegede dog også, at holdet har mange skader og nu også karantæne til August, hvilket gør det svært at sammensætte holdet til næste kamp.

Næste kamp for FC Skanderborg bliver mod Allan Dvinges gamle hold, Horsens Freja, og han forventer, at de vil forsøge at få revanche for deres nederlag i første opgør.

Kampen spilles fredag 6. oktober, hvor de skal møde Horsens Freja på JPI Park Kunstgræs (Freja). Der er kampstart kl. 19:00.

Kampens resultat: 1-4 til Aarhus Black Vipers
Række: Herrer Serie 1

Kilde: Cheftræner Allan Dvinge, FC Skanderborg - Herrer Serie 1