Tredje sejr på stribe for FC Skanderborg: “Vi er på rette spor her i klubben“

(Foto: FC Skanderborg)
Profilbillede
dato

FC Skanderborg Serie 2-herrer hentede en vigtig sejr hjemme på team.blue arena lørdag, da de vandt med 3-1 over ACFC.

Cheftræner Allan Dvinge var utroligt glad for at se sine tropper hente sejren, da han godt vidste, at det ikke ville blive nogen nem kamp.

“Jeg er meget glad for tredje sejr på stribe. Vi vidste, at ACFC var et stærkt og godt spillende hold, men vi stod imod i deres gode periode, og viste, at vi er på den rigtige vej ift. at kæmpe for holdet, selvom vi var pressede,” siger han.

Holdet var godt organiseret og disciplineret defensivt, og det var Anton Gelvad og anfører Shad Ali, der spillede en vigtig rolle i dette.

“Vi har et ungt hold med masser af talent, men vi har i træningskampene haft udfordringer defensivt. Vi er blevet langt bedre og mere disciplinerede i defensiven, godt styret af Anton Gelvad og anfører Shad Ali.”

Holdets presspil var også særdeles afgørende for at kunne hente sejren, og Dvinge roste kampens spiller, Viktor Larsen, som endnu engang var suveræn med et mål og en assist.

“Jeg var meget tilfreds med vores presspil i 1. halvleg, hvor vi erobrede boldene højt og skabte flere gode chancer på omstillinger. Og så var Viktor Larsen igen suveræn. Han arbejdede hårdt i alle 90 minutter, scorede mål og lavede assist, så for os var han kampafgørende. Det blev også belønnet med titlen Man of the Match.”

FC Skanderborgs anfører, Shad Ali, var også meget glad for sejren og sagde, at den var vanvittigt vigtig for holdet. Han føler endelig, at klubben er på vej i den rigtige retning.

“Vanvittig vigtig sejr i dag. I virkeligheden er det bare endnu en af mange kampe, som vi bliver nødt til at vinde for at nå vores mål om at rykke op, men vi vidste godt på forhånd, at det ville blive intenst mod ACFC. Selvom vi til tider bliver presset derinde, og kommer i ubalance, så leverer vi et stykke arbejde, der sikrer de tre point, så det kan vi kun være stolte over.”

“Det føles som om, at vi efter lang tid er på rette spor igen her i klubben,” understreger han.

Med hjemmesejren i hus kan FC Skanderborg nu se frem til, at de i den kommende runde møder AGF på AGF's anlæg - Fredensvang søndag den 30. april klokken 14:00.

Kampens resultat: 3-1 til FC Skanderborg
Række: Herrer Serie 2

Mål
15'1-0Victor Frost
56'1-1Ukendt
75'2-1Viktor Larsen
90'3-1Anton Bryder

Billeder fra kampen

Kilde: Cheftræner Allan Dvinge, FC Skanderborg - Herrer Serie 2