Ufatteligt stor sejr til ustoppelige FC Skanderborg der ydmygede BUF Horsens

De fem FC Skanderborg-målscorere tirsdagens 11-2-sejr (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

FC Skanderborg leverede en imponerende præstation på hjemmebane, da de tog imod BUF Horsens i tirsdagens kamp.

Hjemmeholdet startede kampen stærkt og efter 10 minutter fik de scoret det første mål ved Anton Gelvad. Udeholdet svarede dog hurtigt igen og udlignede til 1-1 efter 12 minutter.

FC Skanderborg fortsatte med at presse på og efter 31 minutter fik Rajmond Djenajev scoret til 2-1. To minutter senere øgede Otto Kjær Hartmann føringen til 3-1. BUF Horsens gav dog ikke op og fik reduceret til 3-2 efter 50 minutter.

Men FC Skanderborg fortsatte med at dominere kampen og efter 53 minutter scorede Anton Bryder til 4-2. Otto Kjær Hartmann fortsatte sin imponerende præstation og scorede yderligere tre mål i kampen, mens Rajmond Djenajev og Saad Maisser også fik scoret.

Cheftræner for FC Skanderborg, Allan Dvinge, var meget tilfreds med holdets præstation:

“Det vigtigste før kampen var sejren og de tre point. Jeg håbede, at kunne motivere drengene til at levere en masse spilleglæde, og det må siges, at vi fik det i store mængder i dag. En kæmpe fornøjelse at se os spille så kollektivt flot fodbold. Vi leverede et offensivt spil på et højt niveau. Vi var gode 1v1, kombinerede igennem og der var hele tiden gode løb for boldholderen”

Han fremhævede især Otto Kjær Hartmann, der med sin suveræne præstation blev kåret som Man of the Match. Derudover fik pausens indskiftning også rosende ord med på vejen: 

“Otto Kjær Hartmann blev fortjent Man of the Match. Han arbejdede stenhårdt og scorede 4 mål. Ottos niveau er højt, og det ser ud til at han er ovre sine småskader. Victor Frost der fik de sidste 45 min skal roses for en vanvittig flot 2 halvleg. Han var konstant farlig selv og leverede 2 assists.”

FC Skanderborg-spiller, Asbjørn Gaarde, giver også sin reaktion på storsejren:

“Vi lægger ud med et aggressivt udtryk og får vist vores offensive kvaliteter helt fra start. Især i anden halvleg viser vi så klasseforskellen og giver ikke mange chancer den anden vej trods de to scoringer.”

FC Skanderborgs sejr betyder, at de nu er 7 point foran nr. 2 i tabellen og med en sejr i næste kamp kan de tage et stort skridt mod oprykning.

På lørdag den 27. maj skal FC Skanderborg IF møde Lyseng. Kampen fløjtes i gang klokken 13:00 på Team.blue arena.

Kampens resultat: 11-2 til FC Skanderborg
Række: Herrer Serie 2

Kilde: Cheftræner Allan Dvinge, FC Skanderborg - Herrer Serie 2